Kaip laikote vairą? Per tai galima pažinti žmogų

Žmonės automobilio vairą mėgsta laikyti įvairiai. Pasirodo, šis įprotis susijęs su charakteriu. Pagal vairo laikymo būdą galite nemažai sužinoti ir apie save, ir apie vairuojančius draugus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2021, 1:57 PM

Išsirinkite iš paveikslėlių, kuris laikymo būdas artimiausias jūsiškiui.

Rezultatai

1.

Jeigu laikote vairą kairiąja ranka, o dešinioji nedalyvauja (gili ant kelių ar perjungimo svirties), jūs esate žmogus, kuris niekada nesivaiko kiekybės. Jūs visada pripažįstate tik kokybę. Mokate vertinti tai, ką turite. Jus supa tik patikrinti žmonės. Jumis galima pasikliauti, juk jūs – labai patikimas žmogus.

2.

Jeigu vairuotojas mėgsta dažnai vairuodamas paleisti vairą, jis – tikras vakarėlių liūtas ir pamaiva. Šie žmonės mėgsta triukšmingas kompanijas, mėgsta patraukti dėmesį. Jie dažnai mėgsta rizikuoti. Adrenalinas jiems svarbi gyvenimo dalis. Kad pasiektų šį tikslą, jie pasirengę net pačioms absurdiškiausioms situacijoms.

3.

Jeigu žmogus laiko vidurinę vairo dalį, tai liudija turtingą jo vidinį pasaulį. Jums nėra svarbi žmogaus išorė. Jūs žiūrite į žmogaus vidų. Tokie žmonės niekada atvirai nesivelia į konfliktus ir tiesioginius santykių aiškinimusis. Taikus bet kokio klausimo sureguliavimas – štai koks jūsų tikslas.

4.

Jeigu jūs dažniausiai laikote vairą būtent taip – laikote jį taisyklingai, ir esate tikslo siekiantis žmogus. Jūs mokate siekti, ko trokštate, ir pasiekiate viršūnes. Jums gamtos duotas noras tobulėti. Mokymai, kursai, literatūros skaitymas – viską padarysite, kad pereitumėte į aukštesnę pakopą. Jumyse liepsnoja meilė žinioms ir būtent tai jus veda į priekį.

5.

Esate pripratę laikyti vairą iš viršaus? Tokiu atveju reikia pažymėti jūsų norą viską kontroliuoti. Jūs niekada niekuo nepasitikite. Jūsų įtarumas gali pasiekti tikrą absurdą. Kartais jūs nepasitikite savimi, ypač jei jums būtina priimti kokį nors sprendimą. Jus tai dažnai išmuša iš vėžių.

6.

Mėgstate laikyti vairą šitaip? Tokiu atveju esate labai ryški asmenybė, kuri tiesiog dievina avantiūras. Jūs labai aktyvūs ir nemėgstate sėdėti vienoje vietoje. Jums nuolat reikia kur nors bėgti, skubėti ir ką nors daryti. Be to, jūs turite didelę pozityvo aurą. Štai kodėl jūs taip traukiate žmones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.