Kurios vyriškos lūpos labiausiai gundo? Štai kokio vyro jums reikia

Veidotyrininkai sako, kad lūpos gali daug papasakoti apie žmogų ir jo energetinį potencialą. Tai, esą, leidžia skaityti žmogų lyg atverstą knygą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-15 10:37

Šis testas padės suprasti, kokį vyrą moteris norėtų matyti šalia savęs, koks vyras jai yra reikalingas.

Pasirinkite tas vyriškas lūpas, kurios jums atrodo labiausiai gundančios.

Rezultatai

1

Tokiems žmonėms svarbiausia yra laisvė. Jūs – labai savarankiškas žmogus. Jūs nemėgstate, kai jūsų partneris jums nurodinėja. Jūs – iš tų žmonių, kurie mėgsta lygiaverčius santykius. Jūs labai branginate savo asmeninę erdvę.

2

Jūs skleidžiate šventinę ir linksmą nuotaiką. Labai mėgstate bendrauti su savo draugais. Esate iš tų žmonių, kurie mielai organizuoja vakarėlius. Santykiuose ieškote iniciatyvaus vyro, kuris galėtų jus bet kurią akimirką prajuokinti. Jis turi nestandartiškai elgtis ir nestandartiškai mąstyti. Jeigu rasite tokį žmogų, visa tai mainais padovanosite ir jam.

3

Jūs iš tų žmonių, kuriems santykiuose svarbu tiesa ir nuoširdumas. Būtent tuo vyras sugebės užkariauti jūsų širdį. Jūs ieškote žmogaus, su kuriuo norėtumėte praleisti visą likusį gyvenimą.

4

Jums patinka visą laiką kuo nors rūpintis. Jums reikalingas būtent vyras – vaikas, kuriam galėtumėte padovanoti visą savo meilę, rūpestį ir pildytumėte visus jo kaprizus. Jums reikalingas žmogus, kuris be jūsų bijotų ir žingsnį žengti.

5

Jums reikalingas žmogus, kuris jus lepintų ir mylėtų. Jūs norite jaustis apsaugota. Jums reikalingas stiprus vyras ne tik fizine, bet ir emocine prasme. Jūsų vyras dėl jūsų turi nuversti kalnus, kad jūs būtumėte su juo.

6

Jūs svajojate apie laimingą šeimą. Kad namuose būtų mylintis vyras ir daug vaikų. Jums reikalingas „naminis“ vyras. Jis turi mylėti vaikus ir būti namų žmogumi, turi jums padėti namuose. Jūs jam būsite mylinti ir ištikima žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.