Asmenybės testas: kokia fantastinė būtybė jumyse glūdi?

Šis testas atskleidžia, kokia savybė jumyse dominuoja – dorybė ar yda, stiprybė ar protas. Tiesiog daug negalvodami pasirinkite vieną iš paveikslėlių – tą, kuris labiausiai patinka.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2021, 11:57 AM

Rezultatai

1. Drugelis

Jūs – fėja. Orinė būtybė, siekianti šviesos ir gėrio. Jums patinka romantiškos istorijos ir mistiškos paslaptys. Jūs retai žmonėse pastebite negatyvą ir stengiatės padėti net tiems, kurie to nenusipelno.

2. Akmuo

Nieko asmeniško, bet jūs – trolis. Mėgstate pabūti vieni, buityje nesate įnoringi, dievinate fizinį darbą. Jumis galima pasikliauti, bet pasitikėti sugebės ne kiekvienas – daugelį atbaido jūsų bejausmiškumas, nors kartais jis būna apsimestinis.

3. Žuvis

Pasirodo, jūs esate undinė, sukurta tam, kad užburtumėte ir įkalintumėte. Polinkis užkariauti svetimas širdis jums pelnė nepastovios asmenybės šlovė, bet ar tikras undines tai jaudina?

4. Pilis mėnesienoje

Jūs – vaiduoklis! Nesvarus, lengvas ir nuolat apsėstas kokia nors idėja. Būtent viltis, kad ji išsipildys tikrovėje, jus sulaiko nuo noro ištirpti fantazijų pasaulyje. Nors vaiduoklis nėra lengvabūdis debesėlis, kliūtys jį erzina, o nuoskaudos įsimena ilgam.

5. Kėdė

Jūs – paprasčiausias poltergeistas. Esate nepastebimi, kai jus viskas tenkina, bet triukšmingai išlendate iš šešėlio, kai esate kuo nors nepatenkinti. Žmonėms, kurie pelno poltergeisto antipatiją, būna nelengva – jis kaip niekas kitas gali pagadinti jiems gyvenimą grubiais pokštais ir įžūliais įsikišimais.

6. Pieštukas

Jūs – vilkolakis, todėl jums brangiausia yra gamta ir grynas oras. Miškas, laisvė ir minios nebuvimas ramina – be šito jūs pradedate kankintis ir net galite pulti į įsiūtį, jeigu ilgą laiką nepavyksta ištrūkti iš miesto džiunglių.

7. Eglė

Turbūt jūs ir patys jautėte, kad esate girinis? Gamtos ir viso, kas gyva, gynėjas – pradedant vikšrais, baigiant begemotais. Mėgstate vienatvę, ji jūsų nė kiek neslegia. Niekada neveikiate paslapčia, todėl labai įsiuntate dėl svetimų niekšybių.

8. Bažnyčia

Kas galėjo pagalvoti, kad jūs – zombis! Kitų norai jums svarbesni už jūsų, ir jūs nuolankiai stengiatės juos išpildyti. Bet stengdamiesi visiems įtikti nepastebite, kaip tuščiai praeina jūsų asmeninis gyvenimas. Galbūt metas prisiminti save?

9. Ola

Jumyse slypi drakonas! Mėgstate auksą ir brangenybes? Atsargiai! Dažnai tokia aistra pražudo net nemirtingus piktadarius. O apskritai jūs nesate kvaili ir mokate mylėti ne tik tai, kas blizga. Bet mokykitės valdyti pyktų, kitaip turite visus šansus likti prie pelenų krūvos ne tokioje ir išdidžioje vienatvėje.

10. Bandelės

Kaip miela, jūs – naminukas! Taikus kačių mylėtojas, vertinantis ramybę, tvarką ir namų jaukumą. Geranoriškai žiūrite į žmones, bet yra viena išimtis – murziai ir apsileidėliai jums kelia akivaizdų pasipiktinimą, kurio niekaip nepavyksta užmaskuoti.

11. Aladino lempa

Nieko sau, jūs esate džinas – tų, kuriuos mylite, norų pildytojas ir tų, kuriems jūsų jausmai atšalo, vilčių griovėjas. Jūs turite neribotas galimybes, tad pasistenkite jas išnaudoti gėriui: juk blogio pasaulyje ir taip užtenka.

12. Ugnis

Jumyse slypi demonas. Daugybė ydų, kuriomis pasižymite, atstumia nuo jūsų žmones, bet koks demonas dėl to nusimins? Jūsų poelgiuose nėra jokios klastos – tiesiog tai psichologinis žaidimas, be kurio būtų nuobodu gyventi.

13. Kirtiklis

Vargu ar tai netikėta, bet jūs esate nykštukas. Darboholikas, kuris mėšlo kalne gali surasti perlą ir nežinoti, ką su juo daryti. Jūs negalite nedirbti, jus žavi pats procesas, o ne galutinis tikslas. Beviltiška įkalbinėti sustoti ir pailsėti – nykštukai neturi tam laiko, tad neblaškykite jų, jie to nemėgsta!

14. Pentagrama

Nejaugi tai tiesa – jūs esate ragana? Išmintis, jūsų gauta kažkokiame kitame gyvenime, jus iškelia virš kitų mirtingųjų. Štai kodėl jūsų pašaukimas būti lyderiu, padėti silpnesniems ir vesti paskui save jumis patikėjusius žmones, prisiėmus visišką atsakomybę už jų likimus.

15. Raudona dėmė

Na ir kas, kad jūs – vampyras? Žmones jūs vis tiek traukiate, nes turite hipnotizuojančio šarmo. Net santykiuose pastebima lengva arogancija neatbaido tų, kurie nori būti su vampyru. Jis moka mylėti kaip niekas kitas, bet jo aistra būna griaunanti, todėl, dėl viso pikto, laikykitės nuo jo toliau.

16. Debesis

Kokia staigmena, jūs – angelas! Gražūs, protingi, geros širdies – jums pasisekė turėti visas žinomas dorybes. Bet angelai gyvena danguje ir jiems sunku susirasti porą žemėje. Galbūt vertėtų šiek tiek pamažinti reikalavimus paprastiems mirtingiesiems? Juk jie nekalti, kad jiems nepavyko gimti angelais...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.