Pasirinkite gėlės žiedą: jūsų būsena – kaip ant delno

Emocinė būsena – reikšmingas veiksnys kiekvienam žmogui. Čia labai svarbu pusiausvyra. Reikia išmokti leisti išeiti neigiamoms emocijoms, o kartais netgi sulaikyti teigiamas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2021, 1:38 PM

Šis testas atskleidžia jūsų dabartinę vidinę būseną, ko jums reikėtų saugotis šiuo momentu.

Rinkdamiesi gėlės žiedą įsiklausykite į savo intuiciją. Svarbu neįjungti logikos, kitaip rezultatas nebus tikslus.

Rezultatai

1.

Jus apėmęs lengvabūdiškumas. Šiuo metu jūs visiškai nesusikaupę ir į nieką nežiūrite rimtai. Toks elgesys gali sukelti problemų.

2.

Jus apėmusi euforija. Šis jausmas jus panardino į pačius maloniausius pojūčius. Šiuo metu jūs atsipalaidavę ir galite nepastebėti rimtų pokyčių savo gyvenime.

3.

Jus kažkas įskaudino, ir jūs bandote slėpti šią emociją. Jeigu neeisite jai išeiti, ji peraugs į gilesnį jausmą. Jums reikėtų pasikalbėti su jus įskaudinusiu žmogumi.

4.

Jūs labai ramūs ir net susikoncentravę į vieną dalyką. Jūsų pasaulis dabar susiaurėjęs. Jūs galite nepastebėti kažkokių svarbių momentų, kurie gali atnešti permainas.

5.

Jumyse pulsuoja entuziazmas. Be abejo, tai gerai. Bet pasiduodami tokioms emocijoms jūs galite prisiimti daugiau įsipareigojimų, nei sugebėsite įvykdyti.

6.

Šiuo momentu jūs kažkam kažko pavydite. Tai neduoda jums ramybės, ir jūs nuolat nervinatės. Jums būtina išsivaduoti iš šio jausmo.

7.

Jus ryja vidinė tuštuma. Šiuo metu jūs viskam abejingi. Jums reikia susirasti gyvenime atramą ir tikslą, kitaip jus gali apimti depresija, o tai pavojinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.