Jūsų tipažas: sužinokite, kuo traukiate vyrus

Nemažai merginų įsitikinusios, kad yra nepatrauklios. Jos galvoja, kad vyrai žiūri tik į išvaizdą. Bet tai netiesa – 85 proc. vyrų, kurie ieško rimtų santykių, kreipia dėmesį į charakterį. Sužinokite, kokio tipo jūs esate ir kuo traukiate vyrus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2021, 10:46 AM

Kad atsakymas būtų maksimaliai tikslus, pirmiausia atsipalaiduokite, susitelkite į save. Įsivaizduokite, kad į jus žiūri vyras. Pasistenkite susikoncentruoti į pojūčius.

Tada pažvelkite į pateiktus moterų siluetus. Kuris siluetas asocijuojasi su jumis?

Rezultatai

1. Spontaniška

Jūsų nesutramdomas charakteris. Visada būnate aktyvi ir geros nuotaikos. Vyrai jaučia jūsų energiją ir lygina jus su ryškia kibirkštimi. Jie jus įsimyli iš pirmo žvilgsnio.

2. Lemtinga

Jus pamačius, vyrams užverda kraujas. Jie pasirengę kautis už jūsų dėmesį. Juk jūs aistringos prigimties, kuri pasižymi ypatingu magnetizmu. Jumyse patraukia jūsų ryžtingumas ir nepriklausimybė.

3. Šeimyniška

Jūs mokate sukurti namų jaukumą ir patraukiate savo ypatinga šiluma. Jūs labai rūpestinga ir dėmesinga priešingai lyčiai. Už tokias savybes jus nešios ant rankų.

4. Romantiška

Jūs – žavi asmenybė, kuri švelniai elgiasi su priešinga lytimi. Jūs asocijuojatės su fėja. esate nekonfliktiška ir pagarbiai žiūrite į bet kurį žmogų.

5. Jausminga

Jūs mokate sugundyti vyrus vien savo žvilgsniu. Vyras šalia jūsų jaučiasi geidžiamas. Taip pat jaučia savo jėgą ir norą apginti tokią trapią būtybę, kaip jūs.

6. Valdinga

Jūs tikra „geležinė ledi“. Siekiate tikslo ir žinote, kaip tai padaryti. Tokios moterys traukia dvasiškai stiprius vyrus. Juk su tokia moterimi nebaisu imtis net paties rimčiausio reikalo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.