Pasirinkite patikusią planetą – gausite gerą patarimą

Mūsų pasąmonė visada bando mums kažką pasufleruoti. Ypač jeigu mums kažkas nesiseka ar mes jaučiame tuštumą. Tik ne kiekvienas mato tuos ženklus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2021, 12:18 PM

Šis testas – galimybė kreiptis į savo pasąmonę ir išgauti svarbią informaciją: ko šiuo momentu jums labiausiai trūksta gyvenime.

Gautus patarimus pritaikę praktikoje pastebėsite, kaip greitai pasikeis jūsų situacija.

Kad kuo tiksliau atliktumėte testą, pasistenkite atsipalaiduoti, užsimerkite ir apie nieką negalvokite. Įsivaizduokite, kad esate kosmose, pajuskite nesvarumą, skrydį, ramybę.

Tuomet pažvelkite į paveikslėlį ir remdamiesi intuicija, negalvodami pasirinkite planetą, kuri jums labiausiai patinka.

Rezultatai

1.

Jeigu pasirinkite šią planetą, jums akivaizdžiai trūksta poilsio. Jūs jau išsunkėte savo jėgas ir dirbate ties savo galimybių riba. Visi užslėpti rezervai baigiasi. Reikia padaryti pauzę ir gerai pailsėti.

2.

Dabar jums kaip niekad reikia artimų žmonių rūpesčio. Be to, jums nepakanka meilės ir romantikos santykiuose. Galbūt jūs ilgai esate vieni arba dabartiniai jūsų santykiai išsisėmė.

3.

Jums katastrofiškai trūksta dėmesio ir palaikymo. Ši būsena jus veda į akligatvį, jūs pradedate jausti depresiją. Kad to išvengtumėte, būtina tiesiog suimti save į rankas ir pradėti įdėmiai atsižvelgti į savo jausmus.

4.

Jums trūksta pasitikėjimo savo jėgomis. Šiuo momentu jums tiesiog būtina padirbėti, kad pasikeltumėte savivertę. Stenkitės dažniau save girti.

5.

Šiuo metu jums labai trūksta naujų emocijų. Jums reikėtų pakeisti aplinką ar veiklos sritį, kad paįvairintumėte pilką kasdienybę. Pagalvokite, kaip būtų galima paįvairinti savo dienas.

6.

Jums reikia tikrų nuotykių. Vykite į kelionę, susipažinkite su naujais žmonėmis, ir tai jums tikrai suteiks jėgų. Būtent tokių naujų emocijų jums labai trūksta.

7.

Valios jėga – štai ko jums trūksta. Jums būtina būti atkaklesniems ir nuoseklesniems ką nors darant. Pasistenkite organizuoti savo laiką ir atsikratykite tinginio.

8.

Jums labai reikia gero draugo. Jums reikia stipraus peties, kuris padėtų sunkią minutę. Pasistenkite rasti tokį žmogų, tada pajusite, kaip jūsų gyvenimas pasikeis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.