Pasirinkite lapą: štai kokie jūsų santykiai su mylimu žmogumi

Kiekvienas savaip įsivaizduoja idealius santykius. Dėl to daug porų negali sukurti tvirto ryšio, nes tiesiog netinka vienas kitam.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2021, 1:15 PM

Siūlome sužinoti, kaip jūs elgiatės meilės santykiuose. Tai gali padėti rasti tinkamą partnerį ir sukurti idealius santykius.

Atsipalaiduokite, įsivaizduokite save su mylimu žmogumi. Tada pasižiūrėkite į pavaizduotus lapus ir pasirinkite tą, kuris labiausiai traukia.

Pasirinkimo reikšmė

A

Jūs – žmogus, mokantis siekti tikslų. Kai įsimylite, jaučiate, kad esate pasirengę nuversti kalnus dėl savo antrosios pusės. Jūs mokate saugoti jausmus ir juos palaikyti. Todėl esate nusiteikę užmegzti labai tvirtus santykius. Jums būtinas labai ramus, stabilus ir nekonfliktiškas partneris. Nes jūs kartais elgiatės ūmiai.

B

Jūs beprotiškai mylite laisvę. Tai sako, kad ką nors įsimylėdami jūs netgi nenorite parodyti savo jausmų. Taip yra todėl, kad bijote atsakomybės ir rimtų santykių. Bet jūs nieko prieš eksperimentuoti ir esate nepakartojami miegamajame. Jums reikalingas atsakingas partneris, kuris sugebėtų jus vesti pirmyn ir prisiimtų didžiąją dalį šeimyninių rūpesčių.

C

Jūs pasirengę visa galva pasinerti į santykius ir visiškai atsiduoti savo antrajai pusei. Jūs pasiruošę visą savo gyvenimą pašvęsti šeimai. Ištikimybė, sąžiningumas – jūsų meilės palydovai. Jums reikėtų susirasti tokį pat žmogų, kaip jūs. Tik jeigu rūpinsitės vienas kitu, galėsite tvirtai stovėti ant kojų. Su bet kokiu kitu žmogumi jūsų santykiai bus tik vienpusiai.

D

Jūs – naivus romantikas. Jums idealūs santykiai turi būti tyri ir nuoširdūs. Viskas turi būti lyg pasakoje. Jūs kuriate didelius planus ir svajojate tik apie kažką pakylėto. Jums derėtų šiek tiek nuleisti kartelę ieškant idealaus partnerio, kitaip dar ilgai ieškosite. Ir iššvaistysite visą savo meilės įkarštį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.