Pasirinkite paukščiuką: paaiškės kai kas labai svarbaus apie jus

Nuo mokėjimo bendrauti priklauso daugelis mūsų gyvenimo sričių. Šiandien jūs galite sužinoti, kokiam komunikabilumo tipui priklausote, taip pat gauti patarimą, kaip pagerinti bendravimo įgūdžius.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2021, 1:57 PM

Pasirinkite vieną iš pavaizduotų paukščiukų, kuris jums labiausiai prie širdies. Remkitės ne logika, o vidine nuojauta.

Rezultatai

1. Mobilusis tipas

Jūs nepatiriate jokių sunkumų bendraudami su žmonėmis. Lengvai įsiliejate į pokalbį ir niekada nepasimetate nepažįstamoje kompanijoje. Bet jūs dažnai šokinėjate nuo vienos temos prie kitos, ir tai didžiausias jūsų minusas.

2. Rigidiškas tipas

Jūs patiriate sunkumų pačioje bendravimo pradžioje. Jums sunku pradėti dialogą, bet toliau jūs įsiliejate. Tai jūsų psichologinis slenkstis, su kuriuo būtina padirbėti, jeigu norite pagerinti savo komunikacinius gebėjimus.

3. Dominuojantis tipas

Jūs visada stengiatės užimti lyderiaujančią poziciją kalbėdamiesi su žmonėmis. Neretai būnate grubūs, garsiai kalbate ir net sau leidžiate šaipytis. Jums reikia daugiau santūrumo bendraujant su žmonėmis, kitaip įgysite daug priešų.

4. Sąlyginis tipas

Jūs labai dažnai pradedate bendravimą tik tada, kai jaučiate emocinį poreikį. Aplinkiniai gali apie jus pagalvoti, kad jūs nuolat „verkiate ant peties“. Reikia pasistengti išmokti kontroliuoti emocijas.

5. Intravertiškas tipas

Jums būdingas drovumas ir kuklumas bendraujant. Jūs niekada nesiimate iniciatyvos ir net priešingai, esate pasirengę ją atiduoti. Kartais ir iš tiesų tylėjimas yra auksas, bet visgi reikėtų padirbėti, kad kartais galėtumėte paimti vadžias į savo rankas.

6. Veiklus tipas

Bendraudami jūs visada naudojate taktilinį kontaktą. Arba liečiate pašnekovą, arba dažnai gestikuliuojate. Kai kuriems toks dialogas visai nepatinka. Jums reikia išmokti kalbėti tiek negestikuliuojant.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.