Kalėdinės dovanos moterims, džiuginančios parodytu dėmesiu

Švenčių sezonas jau ryžtingai artėja. Kalėdiniu laikotarpiu stengiamės savo artimąsias nustebinti dovanomis, kurios parodytų rūpestį ir įsiklausymą į jų norus. Nesvarbu, ar atkreipėte dėmesį į tai, apie kokias Kalėdų dovanas svajoja jūsų artimosios, ar visiškai nežinote, kaip jas nustebinti, pasirūpinti Kalėdinėmis dovanomis laiko lieka vis mažiau. Tačiau nesijaudinkite! Dalinamės kalėdinių dovanų moterims idėjomis ir patarimais, kurie leis parodyti rūpestį ir dėmesingumą.

Kalėdinės dovanos moterims.
Kalėdinės dovanos moterims.
Kalėdinės dovanos moterims.
Kalėdinės dovanos moterims.
SPA.
SPA.
Masažas.
Masažas.
Kino teatras.
Kino teatras.
 Jodinėjimas žirgais.
 Jodinėjimas žirgais.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 22, 2021, 11:32 AM, atnaujinta Nov 22, 2021, 11:33 AM

Kalėdinės dovanos moterims, leidžiančios mėgautis ilgai laukto poilsio akimirkomis

Dažna moteris, įsisukusi į kasdienius darbus, pamiršta skirti laiko savo poilsiui ir atsipalaidavimui. Kalėdinės dovanos – puiki progą suteikti, kam visus metus nerasdavome laiko ar vis atidėliodavome.

Parodykite rūpestį suteikdami galimybę pajusti nepamirštamas poilsio akimirkas. Tai patirti gali padėti trumpa, tačiau išties raminanti kelionė į vieną iš Lietuvos kurortų – Druskininkus, Birštoną ar Palangą. Šie kurortai lepina gamtos teikiama atgaiva ir atpalaiduojančia atmosfera.

Druskininkuose poilsio akimirkas galės patirti viešbučiuose „Europa Royale“ ar „Eglės sanatorija“, kuriuose ne tik pabėgs nuo kasdienės rutinos, bet ir pasimėgaus sveikatą tausojančiomis procedūromis.

Birštone turės galimybę pasimėgauti išskirtiniu, tik suaugusiems skirtu poilsiu viešbutyje „Vytautas EGO SPA“, kuris pasižymi prabangiu ir kūrybišku interjeru.

O jeigu visgi norite savo artimajai suteikti progą leistis į nepamirštamą poilsio kelionę prie Baltijos jūros – jos laukia pajūrio viešbučiai „Gabija“ ir „Grand Baltic Dunes“. Per Kalėdas parodykite savo artimajai dėmesį dovanodami nepamirštamą progą pailsėti ir ištrūkti nuo kasdienių rūpesčių!

Parodykite dėmesingumą dovanodami mėgstamiausią vakarienę

Savo artimiausias moteris gerai pažįstame ir dažniausiai numanome jų mėgstamiausius patiekalus. Džiuginančios kalėdinės dovanos moterims – tai galimybė kartu mėgautis labiausiai gomurį glostančiais valgiais.

Pagalvokite, ką jūsų mama, draugė ar sesuo labiausiai mėgsta? Gal būt negali atsispirti picai? O gal šėlsta pamačiusi chačapuri, čharčo ar chinkali?

Gali būti, kad ji yra tikra azijietiškos virtuvės gerbėja ir sušis jai tikras delikatesas? Atsakykite į šiuos klausimus ir lengvai išsirinksite puikią kalėdinę dovaną – nepamirštamą mėgstamiausių skonių kelionę, į kurią galėsite leistis kartu, kas vakarienės akimirkas padarys dar įsimintinesnėmis.

Lietuviška, prancūziška, itališka, japoniška ir kitų pasaulio šalių virtuvės atskleidžia įvairiausius skonius, kurios Kalėdų progą gali pajusti ir jūsų mylima moteris. O dovanodami jos mėgstamiausios virtuvės patiekalus aiškiai parodysite, kad atkreipiate dėmesį į jos pasirinkimus ir skonį.

Kalėdinės dovanos moterims, suteikiančios galimybę pabėgti į ramybės pasaulį

Pasirūpinkite savo artimiausių moterų grožiu ir sveikata – dovanokite raminančius potyrius. Vienas geriausių būdų atsipalaiduoti ir suteikti kūnui užtarnautą atgaivą – tai pasimėgauti raminančiu masažu ar SPA procedūra, kuri bent trumpam leidžia pamiršti kasdienybę ir skatina skirti dėmesio sau.

Puikios kalėdinės dovanos moterims – tai atidžiai parinktos masažų ir SPA terapijos.

Masažai teikia didelę naudą žmogaus kūnui – mažina įtampa, atpalaiduoja įtemptus raumenis, gerina kraujotaką ir medžiagų apykaita. Masažo metu mėgaujamasi grakščiais prisilietimais, svaiginančiu aliejų ar aplink esančių žvakių aromatu.

SPA terapijos leidžia mėgautis įvairiausiomis procedūromis – kūno šveitimu, drėkinančiomis kaukėmis plaukams ir kūnui, pirties ir sūkurinės vonios ritualais.

SPA terapijos atgaivina ir ypatingai puoselėja moters grožį, suteikia odai skaistumo ir stangrumo. Malonūs potyriai leidžia pailsėti ir pajusti kūno bei minčių lengvumą. Todėl norėdami Kalėdų proga parodyti artimajai išskirtinį dėmesį ir rūpestį, suteikite jai galimybę rasti ramybę ir mėgautis malonumų kupinomis akimirkomis.

Rinkdami Kalėdų dovaną moteriai atsižvelkite į jos pomėgius

Vietoje kvepalų ar naujos rankinės rinkitės tai, kas moteriai suteikia daugiausia džiaugsmo leidžiant laisvalaikį. Atsižvelkite į moters pomėgius, hobius ir rasite tinkamiausią dovaną.

Jeigu moteris, kurią norite nustebinti, mėgsta žiūrėti filmus – padovanokite bilietus į kiną ir po Kalėdų kartu žiūrėsite pasirinktą filmą kino teatre.

Jeigu ji domisi teatru ir mėgaujasi spektakliais – dovanokite bilietus į teatrą, o dar geriau – dovanų rinkinį teatro mėgėjams.

Su juo moteris turės galimybę pati pasirinkti norimą spektaklį, tad tikrai neprašausite.

Jeigu jūsų artimoji yra aktyvaus laisvalaikio mėgėja, kuri vis ieško naujų nuotykių – nustebinkite ją nauja patirtimi.

Tai gali būti šuolis su virve ar parašiutu, ekstremalus pasivažinėjimas bagiu arba jodinėjimas žirgais upės pakrante.

Dovanų pasirinkimo galimybės neribotos, užtenka žinoti, ką moteris mėgsta veikti laisvalaikiu ir atsakymą rasite akimirksniu. O jei vis dar nežinote, ką rinktis, visada tiks dovanų čekiai ir rinkiniai!

Visas šias patirtis ir dar daugiau kaip 1300 jų galite rasti internetinėje ir fizinėse „Laisvalaikio dovanų“ parduotuvėse.

Artėjant Kalėdoms pažvelkime į savo artimas moteris – mamą, sesę, draugę ar žmoną, šviežiomis akimis, įsiklausykime jų ir rasime geriausią dovaną. Kalėdų dovanos gali džiuginti parodytu dėmesiu ir rūpesčiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.