Pasirinkite žuvelę: štai koks jūsų vidinis pasaulis

Norite geriau pažinti save? Šis testas padės pažvelgti į savo vidų ir išsiaiškinti savo dabartinę būseną.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-22 11:35

Susitelkite į save, įsivaizduokite, kad nyrate į savo vidinį pasaulį. Įsivaizduokite aplinką, pojūčius, garsus. Tada pasižiūrėkite į žuveles ir pasirinkite tą, kurią apgyvendintumėte savo akvariume.

Rezultatai

1.

Jaučiate, kad jūsų gyvenimas – tikri amerikietiški kalneliai. Tai kylate aukštyn ir pasiekiate viršūnes, tai labai greitai krentate žemyn. Jūs pavargote nuo tokių drastiškų permainų ir jums norisi pastovumo. Būtent to jums ir reikėtų siekti. Pasistenkite bent jau susirasti emocinę atramą.

2.

Jūs labai pasinėrėte į save. Galbūt jus drasko kokios nors mintys, kurių jūs niekaip negalite kontroliuoti. Neretai tai labai stiprūs jausmai – meilė, neapykanta, pavydas, nuoskauda ir t.t. Jums būtina savyje rasti harmoniją ir ir pasistengti paleisti visą negatyvą.

3.

Jeigu pasirinkote šią žuvelę, jūs jaučiate stiprų asmeninės erdvės poreikį. Jums atrodo, kad visi aplinkiniai jus spaudžia. Susiklosto taip, kad pažeidžiamos jūsų teisės. Jums reikia laisvės. Padarykite pauzę ir tiesiog pailsėkite.

4.

Jumyse karaliauja neįtikėtinas pasitikėjimas. Jūs tiksliai žinote, ko norite ir apie ką svajojate. Dabar jūs einate teisingu keliu ir labai greit pasieksite trokštamą tikslą. Pasistenkite nepersidirbt. Atminkite, kad kartais reikia daryti nedideles pertraukas, kad atstatytumėte energijos resursus.

5.

Jūsų širdyje karaliauja harmonija ir gerumas. Jūs jaučiate jėgų antplūdį, jums norisi kiekvieną žmogų apsupti savo šiluma. Dabar jūs atsipalaidavę ir dėl to neapsaugoti. Būkite atsargūs. Kai kurie žmonės gali pasinaudoti jūsų gerumu. Tada galite atsidurti nemalonioje situacijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.