Kaip sėdite su partneriu ant sofos? Tai daug pasako apie jūsų santykius Viena poza – ypač blogas signalas

Šis testas parodo, kokie jūsų santykiai su antrąja puse. Įdėmiai pažvelkite į nuotraukas. Kaip dažniausiai mėgstate ilsėtis ant sofos kartu su partneriu? Sėdite toliau vienas nuo kito, laikotės už rankų, sėdite prisiglaudę, o gal sukėlę ant partnerio kojas? Kai kurios iš šių pozų, pasak psichologų, gali nurodyti ir tam tikras santykių problemas.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2021-11-24 11:28, atnaujinta 2021-11-24 11:30

1. Nesiliesdami

Jeigu mėgstate sėdėti nesiliesdami vienas prie kito – ar ant tos pačios sofos, ar ant skirtingų fotelių, – tai greičiausiai jūs jau gana daug laiko kartu. Romantikos laikotarpis praeityje, jūs ramiai būnate vienas kito draugijoje be švelnumo ir meilės priepuolių.

Sėdėjimas nesiliečiant anaiptol nereiškia, kad jūsų santykiuose yra problemų. Ši poza tik sako, kad jūs išmokote vertinti vienas kitą, gerbti vienas kito asmeninę erdvę. Bet galbūt vertėtų daugiau laiko praleisti kartu. Raskite bendrų pomėgių.

2. Laikotės už rankų

Jeigu mėgstate laikytis už rankų, pavyzdžiui, žiūrėdami filmą, tai sako, kad jūsų poroje karaliauja romantika, ir jūs labai branginate vienas kitą, vertinate savo jausmus. Didžiausios aistros ir asistavimai jau praeityje, ir jūsų porai šiuo metu ramesnis ir brandesnis laikotarpis.

Jums reikėtų pagalvoti, kad santykiuose gali atsirasti nuobodulys, jie pasiners į buitį ir rutiną. Nustebinkite vienas kitą, darykite staigmenas, atnaujinkite santykius, surenkite antrąjį medaus mėnesį.

3. Prisiglaudžiate

Jeigu esate pratę prisiglausti vienas prie kito ir sėdėti apsikabinę, tai priežastis susimąstyti apie santykius.

Psichologai laiko, kad ši poza rodo problemas poroje, kurias vaikinas ir mergina arba ignoruoja, arba patys nepastebi. Tas, kuris tokioje poroje sėdi kampe, paprastai iš tiesų yra dominuojantis.

Antrajam partneriui reikia apsaugos ir palaikymo, jis jaučia savo silpnumą ir pažeidžiamumą. Pasikalbėkite apie savo problemas, esant reikalui kreipkitės į specialistą.

4. Užkeliate kojas

Jeigu užkeliate kojas ant savo partnerio, tai sako, kad jūs bandote visur jį kontroliuoti. Esate savininkiška savo išrinktajam ir žiūrite į jį kaip į savo daiktą.

Taip jūs demonstruojate savo spaudimą, bandote įrodyti, kad esate svarbiausia poroje. Tokia poza – pirmasis santykių problemų ženklas. Susimąstykite apie savo elgesį.

Duokite savo išrinktajam daugiau laisvės, gerbkite jo nuomonę ir pasirinkimą, dalyvaukite jo gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.