Kokia poza mėgstate sėdėti? Tai daug apie jus pasako

Įrodyta, kad mūsų kūno kalba labai priklauso nuo mūsų charakterio ypatybių. Sužinoti apie žmogaus charakterį galima ir iš pozos, kuria jis sėdi.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2021, 12:39 PM

Pažvelkite į paveikslėlius ir pasirinkite pozą, kuria dažniausiai sėdite.

Rezultatai

1. Keliai suglausti, pirštų galai žiūri vieni į kitus

Jūs labai drovus ir kuklus žmogus. Bijote kylančių problemų ir nemalonumų ir stengiatės nuo jų pabėgti. Jums derėtų labiau pasitikėti savo jėgomis ir mažiau tikėtis pagalbos iš šalies. Tiktai tuo atveju nustosite bijoti gyvenimo.

2. Koja ant kojos

Jūs uždaras žmogus, nemėgstate atverti savo širdies ne tik nepažįstamiems, bet ir artimiems žmonėms. Bet tuo pačiu jūs lengvai bendraujate su žmonėmis, bet mėgstate su jais kalbėtis neįpareigojančiomis temomis, nesusijusiomis su jūsų asmeniu.

3. Keliai išskėsti, kulnai atsukti vienas į kitą

Jūs – savimi pasitikintis žmogus. Net nepažįstamoje kompanijoje jaučiatės visai komfortiškai. Bet jūsų pasitikėjimas dažnai būna apsimestinis, nes jūs siekiate nuslėpti savo vidines baimes po tokia atsipalaidavusia poza.

4. Kojos suglaustos

Jus galima pavadinti kruopščiu ir pedantišku žmogumi. Jūs labai mėgstate tvarką ir reikalaujate jos laikytis savo artimųjų ir pažįstamų. Dažnai jūsų perdėtas pedantiškumas nepatinka aplinkiniams, todėl jums derėtų paprasčiau žiūrėti į gyvenimą ir nustatytas taisykles.

5. Keliai pasukti į šoną

Jūsų nepavadinsi impulsyviu žmogumi. Pagrindinės jūsų savybės – ramybė ir apdairumas. Prieš priimdami kokį nors sprendimą jūs triskart pagalvojate ir tik po to ryžtatės veikti. Tiesa, kartais jūsų perdėtas atsargumas trukdo jums greitai reaguoti į atsivėrusias galimybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.