Testas: ko šiuo metu nori jūsų pasąmonė?

Kartais mums šiais laikais trūksta laiko net tam, kad suprastume save, pajustume, ko iš tikrųjų norime. Tad ko jūs šiuo metu labiausiai trokštate, net jei sau to nepripažįstate?

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2021, 1:38 PM

Tiesiog ilgai negalvoję pasirinkite paveikslėlį, kuris jums atrodo patraukliausias, ir sužinosite, ką sako jūsų pasąmonė.

1. Poilsis

Jums svarbu periodiškai ir kokybiškai ilsėtis. Šiuo metu tikrai jaučiatės pavargę, nes pavyko nemažai nuveikti. Poilsis jums šiuo metu būtų ne atlygis už darbą, o tiesiog būtinybė tam, kad atgautumėte jėgas.

Tikriausiai padoresnių atostogų susiorganizuoti šiuo metu nepavyks, bet bent jau praleiskite vakarą taip, kaip jums maloniausia (tik neužsibūkite per ilgai ir gerai išsimiegokite).

2. Tikėjimas

Tikriausiai neseniai turėjote nemalonios patirties, po kurios jums ir dabar viduje neramu, trūksta pasitikėjimo aplinkiniais žmonėmis ar tuo, ką pastaruoju metu darote.

Jums tikrai reikia palaikymo, kažko, kas suteiktų saugumo jausmą ir kuo galėtumėte pasikliauti. Galbūt jums nemielas kažkurio iš artimųjų buvimas šalia ir norėtumėte į gyvenimą įsileisti naujų žmonių.

3. Karjera

Jūs šiuo metu energingi ir entuziastingi, kadangi jaučiate, jog galite nemažai pasiekti mokslo ar darbo srityje. Jums tai teikia didelį pasitenkinimą ir vis kirba mintys, ką savo gyvenime norėtųsi pagerinti.

Savo tikslų jūs nusiteikę sąžiningai ir nekenkdami kitiems.

4. Meilė

Jūs vis svajojate apie idealius tarpusavio santykius. Jums norisi nuoširdžių, stiprių abipusių jausmų. Gal antrąją pusę ir turite, bet santykiuose šiuo metu jums kažko trūksta.

Laimei, jums netrūksta idėjų ir motyvacijos tam, kad situaciją pagerintumėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.