Pasirinkite sausainį: paaiškės, ar geras esate darbuotojas

Dažnas biuro ar įmonės darbuotojas save laiko idealiu darbininku, kurį nuvertina vadovybė. Ar taip yra iš tiesų, sužinosite atlikę šį testą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2021, 2:29 PM

Jūsų dėmesiui – penki sausainiai. Pažiūrėję į juos ne ilgiau kaip 10 sekundžių pasirinkite tą, kuris jums labiausiai patiko.

Rezultatai

1

Jūs pasižymite gerais komunikacijos įgūdžiais. Jums lengva būti dideliame kolektyve, nes su dauguma kolegų jūsų santykiai geri. Jūsų lengva bendravimo maniera padeda jums ir darbe, ir mezgant kontaktus su vadovybe.

2

Jūs – idealus kandidatas paaukštinimui. Jūsų lyderio savybės patinka vadovybei, ir greičiausiai artimiausiu metu jūs gausite pasiūlymą užimti vadovaujantį postą. Bet jūs turite ir silpnąją vietą. Jūs labai nemėgstate gilintis į technines smulkmenas, ir tai kartais neigiamai atsiliepia jūsų darbo kokybei.

3

Jūs labai punktualūs ir darbštūs. Vadovybė jus vertina už atsakingumą ir darboholizmą. Bet jus reikia nuolat nukreipti reikiama linkme. Be vadovybės nurodymų jūs greitai pasimetate ir pradedate daryti klaidas.

4

Jūs nelabai savimi pasitikintis žmogus, kuris dažnai keičia savo požiūrį. Nereikalingos abejonės dažnai jums trukdo darbe ir užtempia iškeltos užduoties atlikimo laiką. Kad ko nors pasiektumėte karjeroje, jums būtina patikėti savimi ir liautis nuolat abejoti priimamų sprendimų teisingumu.

5

Jus galima būtų pavadinti geru darbuotoju, jeigu ne jūsų pernelyg kintanti nuotaika. Jūs labai priklausomi nuo savo emocijų. Kai jūsų nuotaika gera, esate pasirengę nuversti kalnus. O kai esate prastos nuotaikos, visiškai užmirštate savo profesines pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.