Pasirinkite piniginę: štai kas jums trukdo praturtėti

Visi žmonės siekia finansinio stabilumo. Kiekvienas nori gyventi nieko nestokodamas, bet tam reikia ir gerai uždirbti, ir mokėti teisingai elgtis su pinigais. Šis testas ir parodys, kaip jūs elgiatės su pinigais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2021, 2:09 PM

Atsipalaiduokite, stenkitės apie nieką negalvoti. Įsivaizduokite, kad turite monetą, kurią įdėsite į piniginę. Į kurią iš pavaizduotų piniginių įdėtumėte savo monetą? Svarbu remtis intuicija, rinktis ilgai negalvojant.

Rezultatai

1

Jūs iš tų žmonių, kurie supranta, kas yra biudžetas, ir moka jį planuoti. Jūs suprantate visą pinigų galią ir vertę. Tik negalėsite tapti turtingesni, jeigu neišmoksite patirti džiaugsmo ir laimės nuo to, kad turite pinigų. Pinigai nemėgsta sausų sąskaitų. Jie nori nešti džiaugsmą. Todėl kartais visgi verta leisti pinigus linksmybėms.

2

Jūs tiesiog svajojate, kad jūsų finansiniai klausimai išsispręstų patys. O patys norite malonumų ir džiaugsmų. Tiktai šitaip jūs atstumiate pinigus. Nenorite jų matyti savo gyvenime. Dėl to monetos nuo jūsų bėga. Išmokite draugauti su pinigais: paskirstykite juos, skaičiuokite, elkitės pagarbiai. Tada jūsų namuose karaliaus finansinis stabilumas.

3

Jūs mėgstate pinigus, bet nemėgstate jų uždirbti. Jūs niekada nesielgiate nuosekliai ir neplanuojate savo biudžeto. Dėl tokio požiūrio jūs nesugebėsite sukaupti pinigų ir įgyti stabilumo. Jums reikėtų pasimokyto finansinio raštingumo ir peržiūrėti savo požiūrį į pinigus. Raskite tą darbą, kuris jums neštų džiaugsmą, ir tada sugebėsite uždirbti, kaupti ir didinti savo kapitalą.

4

Jūs mokate elgtis su pinigais ir džiaugtis uždirbtais finansais. Jūs vertinate tuos „popierėlius“, bet be jokio fanatizmo. Tikriausiai turite puikią, gražią piniginę. Jūs niekada nemėtote pinigų kur pakliuvo, o viską sudedate idealiai. Vienintelis patarimas – pasistenkite nebūti šykščiu žmogumi. Dalinkitės su vargstančiais, ir tada jūsų kapitalas dar padidės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.