Pasirinkite keksiuką: štai kaip jūs elgiatės, kai meilę ištinka krizė

Šis testas leidžia geriau pažinti save ir sužinoti, kokie esate meilėje ir ar jums pakaktų jėgų išgyventi išsiskyrimą, jeigu toks nutiktų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2021, 12:28 PM, atnaujinta Dec 12, 2021, 2:36 PM

Pasižiūrėkite į pavaizduotus keksiukus ir pasirinkite vieną. Svarbu daug negalvoti – taip rezultatas bus tiksliausias, nes bus grįstas jūsų pasąmone.

Rezultatai

1.

Santykiuose jūs labai tiesmuki ir per gyvenimą einate ryžtingai. Stengiatės patirti maksimumą nepamirštamų įspūdžių, kurie ilgai išliks jūsų atmintyje. Esate labai rūpestingi partneriui ir visada laukiate tokio pat atsako. Jeigu išsiskirsite, iš visų jėgų stengsitės įrodyti, kad esate laimingi, nors naktimis verksite į pagalvę.

2.

Jūs – labai subtilus ir aistringas partneris, pasižymite plačiu emocijų spektru. Kartais jūs nemokate kontroliuoti savo jausmų ir stengiatės visomis jėgomis išreikšti meilę. Jūsų partneris niekada neabejos, kad jūs jį mylite. Jeigu jūs išsiskirsite, ilgą laiką praleisite be santykių. Jūs labai atsargus žmogus.

3.

Jūs nebijote savo jausmų ir mylite taip, kad žinotų visi aplink. Kai jūs įsimylėję, esate pasirengę nuversti kalnus. Viskas aplink tampa taip ryšku. Tačiau kai tik šis jausmas praeina, jūs puolate į depresiją. Tokią gilią, kad ištraukti iš jos jus gali tik naujas jausmas.

4.

Meilėje jūs visada santūrūs, žinote saiką ir stengiatės neapsunkinti savo partnerio. Demonstruoti jausmus – ne jums. Jūs mokate kontroliuoti savo emocijas ir todėl dažnai atrodote šaltakraujis žmogus. Kai jūsų santykiai griūva, jūs iki paskutinės minutės viską kontroliuojate. Į išsiskyrimą žiūrite ramiai ir pasidarote išvadas, kad tai būtų naudinga patirtis.

5.

Jūs labai linkę įsimylėti ir dėl to dažnai pradedate santykius. Jums svarbus flirtas ir priešingos lyties dėmesys. Tai jums suteikia pasitikėjimo. Jūs ieškote savo tikrosios meilės, todėl išsiskiriate labai lengvai. Bet jeigu jus mes tas, kurį laikote svarbiausiu žmogumi savo gyvenime, viskas aplink taps pilka, spalvos išblės. Jūs dar negreit įsileisite į savo širdį naują žmogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.