Pasirinkite simbolį – išaiškės jūsų didžiausia nuodėmė

Visi žmonės turi vienokių ar kitokių trūkumų. Neretai jie maskuojami po dorybių kauke, bet kartais prasiveržia į paviršių.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2021, 11:38 AM

Koks neigiamas jūsų bruožas dominuoja? Sužinosite atlikę šį testą.

Prieš jūsų akis – įvairūs ezoteriniai simboliai. Pasirinkite tą variantą, kuris jums labiausiai patinka.

Rezultatai

1.

Kai kuriais gyvenimo momentais jūsų širdį užvaldo pyktis. Gali būti, jūs labai piktas žmogus. Per nekontroliuojamo pykčio protrūkius jūs galite atlikti pačius pavojingiausius poelgius. Nepasiduokite šiam jausmui. Kovokite su juo visomis įmanomomis priemonėmis.

2.

Jums būdinga apsirijimo nuodėmė. Jūs nejaučiate ribos tarp paprasto mėgavimosi skaniu maistu ir besaikio maisto vartojimo. Tai ateityje gali atsiliepti jūsų sveikatai. Nutukimas – ne tik kosmetinis defektas. Dėl to kyla ir kitų sveikatos problemų.

3.

Jūs mėgstate ilsėtis. Žinoma, po sunkios darbo dienos patinginiauti nėra blogai. Tiktai jums tai dažnai perauga į tikrą tinginį. Jūs pripratę be tikslo gulėti ir nieko neveikti. Pakaks! Tingėjimas akimirksniu gali sugriauti gyvenimą.

4.

Labai tikėtina, kad jums būdingas godumas. Jūs negalite išsiskirti su daiktais net ir tuo atveju, jeigu jie jums visai nereikalingi. Kartais perdėto šykštumo ir taupumo priepuolius keičia švaistymas.

5.

Jūsų sielą graužia pavydas. Ši nuodėmė labai pavojinga, nes pakerta savivertę ir trukdo žmogui tobulėti. Bet koks, net paprasčiausias darbas tuomet atrodo neįveikiamas. O pavydo apakinti jūs lengvai prarandate minčių kontrolę, o tai reiškia, kad nebekontroliuojate ir gyvenimo.

6.

Didžiuotis savo pasiekimais normalu. Čia nieko smerktino. Daug blogiau, jeigu didžiavimasis yra perdėtas. Garbėtroška dar niekam gerai nesibaigė. Atsiminkite tai ir pasistenkite nuraminti savo emocijas.

7.

Jūsų didžiausia nuodėmė – gašlumas. Primityvūs instinktai neretai jums aptemdo protą, verčia priimti neapgalvotus sprendimus. Dažnai jie yra pagrindinis jūsų gyvenimo problemų šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.