Kaip atrodo jūsų piniginė? Štai ką tai sako apie jus

Daiktai gali daug papasakoti apie savo šeimininko charakterį. Ne išimtis – ir piniginė. Kaip atrodo jūsiškė?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2021, 2:08 PM

Iš pavaizduotų piniginių pasirinkite tą, kuri panašiausios formos ir išvaizdos į jūsiškę.

Rezultatai

1

Tokią piniginę dažniausiai renkasi moterys, mėgstančios tvarką tiek savo namuose, tiek savo gyvenime. O klasikinė piniginės forma sako, kad jūsų požiūris į gyvenimą gana konservatyvus, ir jūs sunkokai priimate viską, kas nauja.

2

Tokią piniginės formą dažniausiai mėgsta vyrai, nes ją lengva įsikišti į džinsų ar kelnių kišenę. Tokios piniginės savininkai – energingi ir atkaklūs žmonės, kurie bet kokiais būdas stengiasi pasiekti iškeltą tikslą.

3

Pinigines su daug skyrelių mėgsta žmonės, kuriems patinka keliauti. Taip pat tokia piniginės forma sako, kad jos šeimininkas ar šeimininkė pasižymi analitiniu protu ir mėgsta sudėlioti savo mintis į lentynėles.

4

Piniginė su gausybe skyrelių kreditinėms kortelėms gali rodyti, kad jos savininkas – pasiturintis žmogus, kuris labai nemėgsta turėti reikalų su grynaisiais pinigais. Be to, tokių piniginių savininkai mėgsta vaikščioti po parduotuves ir džiuginti save ir artimuosius gausiais pirkiniais.

5

Ryškus ir šaukiantis piniginės dizainas sako, kad jos šeimininkas visada stengiasi išsiskirti iš pilkos masės. Labai dažnai ryškias pinigines turi kūrybinių profesijų atstovai ar žmonės iš šou pasaulio.

6

Kišenė vietoj piniginės. Tai rodo, kad jūs greičiausiai visai negalvojate apie pinigus – ar dėl to, kad jų neturite, ar, priešingai, turite labai daug. Nešioti pinigus ir kreditines korteles kišenėje nelabai patogu, bet jūsų tai nė kiek nejaudina, nes jūsų mintys užimtos visai kitais dalykais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.