Ar sugebėtumėte išduoti kitą žmogų? Testo rezultatas nustebins

Išdavystė – vienas baisiausių emocinių sukrėtimų. Kai kurie žmonės iš prigimties tiesiog nesugeba išduoti. Tuo tarpu kiti žmonės čia nemato nieko smerktino. Atlikę šį testą sužinosite, prie kurių esate jūs.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2021, 10:56 AM

Atsipalaiduokite, stenkitės apie nieką negalvoti. Mintis sukoncentruokite į savo pačių vaizdą. Tada pažvelkite į pavaizduotus medžius ir pasirinkite tą, kuris labiausiai patraukė akį.

Rezultatai

1

Jūs galite išduoti žmogų tik būdami ties emocinės krizės riba. Jūs tai darote tiktai tam, kad kažką supykdytumėte. Bet po to dar ilgai gailėsitės dėl savo poelgio. Tiesiog išmokite valdyti savo pyktį ir emocijas.

2

Jūs retai turite savo nuomonę. Galite išduoti tik tuo atveju, jeigu jus stipriai spaus aplinka. Jeigu norite, kad taip jūsų gyvenime nenutiktų, jums derėtų išmokti turėti savo požiūrį. Nepasiduokite manipuliacijoms.

3

Jūs labai minkšto būdo ir visada galvojate, kaip jaučiasi kiti žmonės. Jūs nesugebėtumėte išduoti net tuo atveju, jeigu žmogus jus labai įskaudino. Jums pakanka tik atvirai ir sąžiningai pasikalbėti su tuo, kas jūsų nesupranta.

4

Išdavystė jūsų atveju yra žmonių auklėjimo priemonė. Jūs taip elgiatės tuomet, kai jūsų jausmai labai stipriai užgauti. Tam tikra prasme jūs keršijate žmogui. Tačiau jūs visada elgiatės elegantiškai.

5

Jūs nesugebate išduoti. Jeigu tai jūsų gyvenime nutiks, tai bus tik vienkartinis emocijų protrūkis. Po to jūs dar ilgai save bausite už šį poelgį ir bandysite viską sugrąžinti į buvusią padėtį.

6

Jūsų asmenybė tokia, kad jūs nuolat krečiate smulkias kiaulystes. Bet išdavystės iš jūsų galima laukti tik tuo atveju, jeigu jus labai stipriai įžeidė. Buvo užgauti ne tiek jūsų jausmai, kiek autoritetas. Jūs labai jaudinatės dėl to, ką apie jus galvoja aplinkiniai.

7

Jūs labai egoistiška asmenybė. Visada galvojate apie savo naudą. Jeigu ant svarstyklių lėkštės padėta materialinė nauda, jūs galite išduoti. Bet galiausiai jūs suvoksite savo klaidas, tiktai jums nepavyksta iš jų pasimokyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.