Proto labirintai: jūsų esminis trūkumas – kaip pirštu į akį

Dažnai žmonės stengiasi atsiriboti nuo neigiamų savo charakterio savybių. Taip yra stodėl, kad mes stengiamės nepastebėti savo trūkumų. Tačiau būtina juos pažinti. Juk tik žinodami savo neigiamas puses mes galime tobulėti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-07 13:41

Jūsų pasąmonėje slypi tai, ko jūs nenorite pastebėti. Šis testas padės tai iš jos iškelti.

Atsipalaiduokite, įsivaizduokite save neigiamoje situacijoje. Pažvelkite į pavaizduotas raizgalynes ir pasirinkite tą, kuri jums labiausiai krito į akį, vizualiai patraukė dėmesį.

Rezultatai

1

Jūs nuolat viską neigiate. Net jeigu padarote klaidą, niekada neprisipažįstate. Stengiatės nekreipti dėmesio į jokias problemas. Bet problemos tik kaupiasi ir niekur neišnyksta. Netrukus jūsų „tamsiame sandėliuke“ nebelieka vietos. Tai didžiulis minusas. Jūs turite išmokti spręsti bet kokias problemas deramu būdu. Be to, jūs pernelyg jautri asmenybė. Pasistenkite užsiauginti storesnę odą, kitaip jums bus prastai.

2

Jūs bijote priimti sprendimus. Nedarote to tyčia. Viskas kyla iš jūsų praeities. Kažkas pakirto jūsų pasitikėjimą ir dėl to jūs įgijote šį baisų trūkumą. Dabar jūs nuolat einate ratu. Renkatės tai, kas jums nepatinka. Bendraujate su toksiškais žmonėmis. Jūs tiesiog nesugebate savyje rasti jėgų, kad išanalizuotumėte tai, kas vyksta. Būtent tai jums ir reikia ištaisyti, kad išsivaduotumėte nuo šio neigiamo savo charakterio bruožo.

3

Jūs nuolat susikoncentravę į savo asmenį. Bet kokius reikalus, pokalbius, mintis ir viską, kas vyksta, jūs priskiriate sau. Jūs nemokate konstruktyviai išklausyti aplinkinių, taip pat nesugebate normaliai priimti kritikos. Toks elgesys sukuria daugybę problemų, nes jūs negalite realiai savęs suvokti. Jūs turite pamažinti savo ego ir išmokti klausytis aplinkinių. Žinoma, nereikia leisti savęs skriausti, bet ir pūstis nereikia.

4

Jūs visiškai nemokate rizikuoti. Nuolat gyvenate savo komforto zonoje ir nenusiteikę jos palikti. Žinoma, širdies gilumoje jūs svajojate, kad jūsų gyvenimas pasikeistų. Tiktai jūs nepasirengę rizikuoti. Jūs visada priešiškai sutinkate bet kokias permainas ir pasiūlymus. Tai jums trukdo gyvenime. Todėl būtina bent kartais rizikuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.