Kaip laikotės už rankų su mylimu žmogumi? Tai daug pasako apie jūsų santykius

Tai – pats greičiausias testas apie santykius. Pakanka tik atkreipti dėmesį, kaip su savo antrąja puse laikotės už rankų. Jūsų rankų padėtis daug pasako apie jūsų ryšį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-21 10:39

Iš pavaizduotų rankų pozicijų pasirinkite tą, kuri artimiausia jūsų atvejui.

Rezultatai

A

Jeigu laikotės už rankų būtent taip, pirmiausia reikia pažymėti jūsų švelnų prisirišimą vienas prie kito. Šiuo atveju manytina, kad jūsų santykiai užsimezgė dar visai neseniai. Jeigu jūs jau seniai kartu, tai reiškia, kad jums pavyko išsaugoti šiltus santykius, ir jūsų sąjunga išties tvirta. Jūsų santykiuose karaliauja pasitikėjimas, meilė ir supratimas.

Atkreipkite dėmesį, kuris iš jūsų „apima“ kito delną. Būtent šis žmogus santykiuose yra dominuojantis. Jis priima visus sprendimus poroje. Bet kuriuos svarbius klausimus sprendžia būtent šis žmogus.

B

Jeigu vyras ir moteris laikosi už rankų taip, šioje poroje dominuojantis jausmas yra aistra. Ir pora tiesiog negali jos suvaldyti. Pasak psichologų, šiuo atveju pora išgyvena tikrą pakilimą. Juntamas labai stiprus ir audringas romantiškas periodas. Jeigu santykiuose esate seniai, tai reiškia, kad šiuo metu vėl esate pakilime.

Reikia atkreipti dėmesį ir į tai, ar vienodai stipriai laikote vienas kitą už rankų. Jeigu kuris nors delną laiko silpniau, nei kitas, tai gali liudyti problemas poroje.

C

Šiuo atveju gana sunku vienareikšmiškai vertinti situaciją. Taip už rankų dažniausiai laikosi poros, kurios pripratusios nesigėdyti vienas kito. Be to, tokiuose santykiuose nėra vietos pavydui ir pretenzijoms. Šiuo atveju kalbama apie nepalaužiamą pasitikėjimą. Taip pat partneriai vienas kitam suteikia laisvę.

Psichologai teigia, kad šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį į bendravimą. Jeigu jūs šitaip laikotės už rankų ir ramiai kalbatės, jūsų santykiuose viskas puiku. Bet jeigu jūs visai nesikalbate, taip laikydamiesi už rankų, tai liudija, kad jūsų santykiuose kažkas ne taip. Greičiausiai jūs pavargote vienas nuo kito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.