Netikėtos dovanų idėjos Valentinui: meilės dieną švęskite kitaip

Jokių gėlių, pliušinių meškinų ir žvakių – padovanokite tai, kuo galėsite naudotis abu. Tegu dovana primena ne tik Valentino dieną, bet ir mielas jūsų kasdienybės akimirkas.

Dovanų idėja.<br>Unsplash nuotr.
Dovanų idėja.<br>Unsplash nuotr.
Dovanų idėja.<br>Unsplash nuotr.
Dovanų idėja.<br>Unsplash nuotr.
Dovanų idėja.<br>Unsplash nuotr.
Dovanų idėja.<br>Unsplash nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 14, 2022, 7:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2022, 11:37 AM

Prekybos centro internete „Varlė.lt“ specialistai siūlo atkreipti dėmesį į tokius galimus pirkinius:

Satino patalynė. Kai trečdalį savo gyvenimo praleidžiame miegodami, visai ne tas pats, kokiuose pataluose gulime, tiesa?

Džiuginanti dovana jums abiem būtų patalynė, pasiūta iš natūralaus 100 proc. medvilnės satino audinio, kuris pasižymi jaukumu bei puikiu oro pralaidumu.

Kokybiška antklodė ir mylimojo rankos – arba gali būti geresnis saldaus poilsio duetas?

Nerūdijančio plieno termosas. Mėgstate pasivaikščiojimus vakarais, o savaitgaliais išsiruošiate tyrinėti atokesnius Lietuvos kampelius? Jūsų porai tikrai praverstų puslitrinis nerūdijančio plieno termosas. Idealus toks, kuris dangtelio ekrane rodo temperatūrą. Lengvas, modernaus dizaino termosas – neginčijamai gera dovanos idėja.

Merino vilnos pledas. Regis, orai šiltėja, kvepia pavasariu, tad kodėl reikėtų galvoti apie prabangų vilnonį pledą? Pledas taps puikia interjero puošmena bei puikiai pasitarnaus terasoje ar namuose vėsiais vakarais. Be to, tai ne tik praktiškas daiktas, bet ir kalbantis apie jausmus – apgaubti prisnūdusį mylimą žmogų plonu ir lengvu pledu yra daugiau nei rūpestis. Tai yra meilė.

Patefonas. Kai visi klausosi tik suskaitmenintos muzikos, patefonas gali būti malonus atradimas. Ypač turint omeny, kad vinilai dabar ant bangos. Ir nebūtinai plokšteles turite pirkti naujas – blusturgiuose ar sendaikčių parduotuvėlėse galima rasti perliukų, kurie pamalonins jūsų (ir mylimojo!) ausis džiazo ar bliuzo garsais. O kur dar tas vintažinių plokštelių nesterilus garsas, su specifiniu traškesiu... Jaukūs vakarai garantuoti!

Stalo žaidimas. „Scrabble“, „Ego“, „Ypatinga Lietuva“, „Laiko juosta“ – tai tik dalis pasiūlymų nenuobodžiam jūsų laisvalaikiui. Jei esate su mylimuoju labai skirtingi ir neturite bendro pomėgio (jis sportuoja, jūs mėgstate megzti), tai stalo žaidimai gali būti ta veikla, kuri jums padės vienas kitą giliau pažinti. O kai jau įgusite, galite pažaisti ir su draugų kompanija.

Stilinga užrašinė. Valentino diena gali būti puikiu atskaitos tašku jūsų poros dienoraščiui ar dėkojimo knygai. Čia gali nugulti įrašai apie tai, kas jus prajuokino, mieli prisipažinimai ar subtilios užuominos, ko norėtumėte, tačiau nedrįstate paprašyti... Taigi rašykite mylimam žmogui ne tik SMS, bet ir gyvus laiškučius – tebūnie tai jūsų istorija. Patikėkite – po kokių dešimties metų bus velniškai įdomu skaityti!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.