Pasirinkite skritulį: paaiškės kai kas svarbaus apie jus

Kokia dabartinė jūsų psichologinė būsena? Kas jums kelia nerimą? Šis testas padės tai išsiaiškinti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2022, 11:18 AM

Pažvelgę į skritulius su skirtingais raštais pasirinkite tą, kuris jums labiausiai patinka.

Rezultatai

1.

Jūs jautrus ir rūpestingas draugas. Dažnai bendraudami su žmonėmis tampate tuo, kuriam galima išsiverkti ant peties ir paprašyti palaikymo. Kitaip sakant, jūs – geras psichologas. Bet kartais derėtų prisiminti, kad be artimųjų ir giminaičių gyvenimo egzistuoja dar ir jūsų: nepamirškite skirti dėmesio savo dvasinei būsenai.

Jūs iš tiesų jaudinatės dėl to, kad jūsų palaikymo nevertina taip, kaip jums norėtųsi, ir jūsų gerumu gali piktnaudžiauti. Labiau susikoncentruokite į save, kitaip jūsų neapleis jausmas, kad jūsų gyvenime per mažai laiko sau.

2.

Jūsų šaltakraujiškumo galima pavydėti. Jūs gyvenate ramybėje ir harmonijoje. Požiūris į gyvenimą kaip į žaidimą gerokai palengvina jums bet kokių problemų sprendimą. Bet nepamirškite: reikia rodyti savo meilę ir rūpestį, taip pat pastebėti gyvenimo smulkmenas: gražius medžių lapus, neįtikėtiną kavos aromatą ar skanėstus, kurių seniai norėjote paragauti.

Jums kartais atrodo, kad visi aplink perdeda savo emocijas, pernelyg dramatizuoja, dėl to jūs priversti jaustis kietaširdžiais. Jūs kartais kremtatės, kad nesugebate mylėti, bet iš tiesų jūs ieškote tos romantikos, kuri jus iš tiesų sujaudintų.

3.

Pažeidžiamumas ir savianalizė – jūsų geriausi draugai. Jūs dažnai pasinėrę į save, nekreipiate dėmesio į tai, ką kalba kiti. Gyvenate savo mikropasaulyje. Vienintelis tokios būsenos minusas – vienatvė.

Jūs dažnai jaučiatės atsiskyrę nuo kolektyvo ar kompanijos, jums atrodo, kad jūsų niekas niekada nesupras. O gal jums būtent to ir norisi? Visgi vertėtų išeiti iš komforto zonos ir susirasti naujų draugų.

4.

Jūs – geriausias žmogus, kokį tik kas nors sutiko gyvenime. Jūs niekada neatsakysite prašančiam ir visada padėsite, kuo galėsite. Jus vertina už tai, kad jūs niekada su niekuo nesipykstate, priešingai – visada atrandate kompromisus.

Bet kur tarp visų tų norų jūsiškiai? Ko jūs iš tiesų norite? Laikas pagalvoti apie nuovargį ir tuštumą, kuriuos jūs jaučiate. Jums reikia rasti tai, kas pripildo pirmiausia jus.

5.

Jūs sąžiningi ir teisingi. Visiems malonu su jumis turėti reikalų, derėtis ir susitarti. Jūs visada sakote žmonėms, ką galvojate, ir kartais galite įžeisti žmogų. Prieš pradėdami sakyti viską, kas atėjo į galvą, susimąstykite, kiek svarbus jums žmogus, su kuriuo kalbatės, taip pat ar jūsų žodžiai tinkami.

Nereikia krimstis dėl savo komunikacinių įgūdžių ir tariamo grubumo. Jūs nuoširdūs ir tiesūs. Tiesiog kartais ne visi pasirengę tai įvertinti ir priimti.

6.

Karjera, ambicijos, vadovavimas – tai jums! Jūs atsidavę savo darbui ir laimingos valandos jums – darbe, kur jus vertina, o pats darbas teikia malonumą. Bet prisiminkite, kad kartais darbą ir gyvenimą reikia atriboti ir pailsėti.

Taip, gyvenimas eina net tada, kai jūs darbe, ir tai jus iš tiesų jaudina, kai esate atviri sau. Balanso nebuvimas – tai, kas jums nuolat kelia nerimą, kai tik truputėlį atitrūkstate nuo intensyvaus darbo. Ar norite senatvėje prisiminti vien tai? Ar jums pakaks šiltų susitikimų, kelionių savo malonumui, vakarėlių ir šeimos pasisėdėjimų?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.