Pasirinkite paveikslėlį ir sužinosite, kokie santykiai jums reikalingiausi

Vieni žmonės tarpusavio santykiuose labiausiai vertina harmoniją, kiti – stabilumą ar saugumo jausmą. Dar kitiems svarbios emocijos ir aistra, norisi ir staigmenų. Kas svarbiausia jums?

 123rf nuotr., Lrytas.lt koliažas.
 123rf nuotr., Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2022, 12:58 PM

Pasirinkite paveikslėlį, kuris jums atrodo patraukliausias. Perskaitykite, ką psichologas pasakytų apie jūsų požiūrį į santykius.

1. Jūra

Be abejo, paprasti ramūs santykiai ne jums. Jums reikia emocijų, permainų, gelmės, na, ir grožio. Jeigu jūsų poros gyvenime viskas bus ramu, tylu ir nuspėjama, jums taps liūdna ir norėsis traukti ten, kur įdomiau.

2. Krioklys

Santykiuose jums svarbios emocijos. Jus traukia romantika ir aistra, o kartais savotiškai džiugina net pavydo scenos. Gyvenimas jums atrodys tuščias ir nykus, jeigu jame nebus dramų.

3. Kalnų upelis

Jums santykiuose svarbi harmonija. Norisi dvasinio artumo, supratimo, savitarpio palaikymo. Jeigu sutiksite žmogų, kuris jus supras ir parems, kai sunku, jausitės laimingi.

4. Upė

Jus vilioja pakankamai ramūs santykiai, bet taip pat svarbu, kad jie vystytųsi. Norisi turėti su partneriu bendrų pomėgių ir planų, kurie laikui bėgant virs realybe. Jei atrodys, kad jūsų santykiai sustojo vietoje ir niekur neveda, apims nusivylimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.