Jūsų užslėptos psichologinės problemos: ką pirmiausia pastebėjote?

Pažiūrėję į paveikslėlį įsidėmėkite, ką jame pastebėjote pirmiausia. Ilgai žiūrėti ir nagrinėti paveikslėlio nereikia – pakanka pirmo į akis kritusio vaizdo.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-15 10:21

Tai padės atskleisti jūsų vidines paslaptis ir kamuojančias psichologines problemas.

Rezultatai

Vienišas vyras kairėje

Jeigu pirmiausia atkreipėte dėmesį į vienišą vyrą kairėje, vadinasi, mėgstate iš musės išpūsti dramblį. Kiekviena menka problema jums tampa pasauline katastrofa, kurios jūs negebate išspręsti vieni. Jūs ne visada sugebate pamatyti teigiamas situacijos puses. Pasistenkite ateityje žiūrėti į viską iš skirtingų kampų, juk visada yra optimalus bet kokios problemos sprendimas.

Pora dešinėje

Jeigu pirmiausia pastebėjote šią porą, vadinasi, jums kelia nerimą santykių problema – vyro ir moters. Aptarkite tai su artimu žmogumi ar specialistu. Neužmerkite akių prieš šią problemą, ji pati savaime neišsispręs ir ateityje jums atneš dar daugiau problemų.

Velnio veidas

Galbūt kažkada jūs nusprendėte nekreipti dėmesio į kažkokius savo išgyvenimus ir baimes, ir dabar šios mintys neleidžia jums visavertiškai mėgautis gyvenimu. Pasistenkite susigaudyti savyje ir suprasti, kuriuo momentu kas įvyko ne taip.

Angelas centre

Angelas rodo, kad jūs bijote nesėkmių. Dėl šios baimės jūs nuolat save statote į rėmus, bijote žengti drąsų žingsnį. Galbūt šios problemos prasidėjo vaikystėje ir jūs iki šiol nesugebate su jomis susitvarkyti.

Dvynės paveikslėlio centre

Jus kankina nuolatinės abejonės. Galbūt įprastai gyvenime nekreipiate į tai dėmesio, bet pasąmoningai nuolat esate pakibusioje būsenoje. Pasistenkite suprasti, kokių reikalų jūs taip ir nesugebėjote užbaigti ir kas taip graužia jūsų sielą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.