Stebėtinai tikslu: kas išnyra iš jūsų pasąmonės gelmių

Šis testas buvo sukurtas amerikiečių psichologų. Jo principas panašus, kaip įprastų paveikslėlių testų. Tereikia įsižiūrėti į pavaizduotus piešinius ir pasirinkti tą, kuris dėl kažkokių priežasčių jus labiausiai traukia ar prikausto dėmesį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2022, 11:01 AM

Rezultatai

1

Jus galima apibūdinti kaip energingą ir optimistišką žmogų su neblogu humoro jausmu. Jums patinka laisvė ir spontaniškumas. Jūs stengiatės gyventi šia diena ir mėgautis kiekviena akimirka.

Jums patinka atrasti ką nors nauja, sutikti naujus žmonės ir patekti į situacijas, kokiose dar nesate buvę. Jūs labiausiai patobulėjate, kaip pasaulis aplink jus ima greitai keistis. Kitaip sakant, jūs keičiatės kartu su besikeičiančiu pasauliu.

Jūs labiausiai bijote, kad kuriuo nors momentu jums pritrūks jėgų veržtis į priekį tokiu pat tempu, kaip dabar. Jums labai nepatinka apribojimai, jūs nelabai mėgstate gauti patarimus, kurių neprašėte.

Jums labai patinka staigmenos.

2

Jus galima apibūdinti kaip mylintį laisvę ir nebanalų žmogų.

Jūs tiesiog negalite egzistuoti be laisvės, nes tik nebūdami apriboti taisyklių ir ribojimų jūs gebate pilnai save išreikšti.

Į daugumą užduočių stengiatės pasižiūrėti nestandartiškai. Turite kūrybinį pradą ir su malonumu tuo naudojatės tiek darbe, tiek laisvalaikiu.

Jūs norite eiti keliu, kurį patys sau nutiesiate, ir tokį pat bruožą vertinate kituose žmonėse. Daugelį dalykų, su kuriais susiduriate, jūs kruopščiai išanalizuojate ir patikrinate.

Jūsų nustatytos gyvenimo taisyklės daugeliui gali būti nesuprantamos, net jūsų draugams ir šeimos nariams.

3

Jus galima apibūdinti kaip mąstantį ir jautrų žmogų.

Jums labai dažnai tenka spręsti kasdienes užduotis ir kovoti su nelengvomis situacijomis, žmonėmis, visa sistema ir kartais net pačiu savimi.

Jums svarbu, kad bet kuris pokalbis būtų naudingas ir informatyvus, o paprasti plepalai jus gali net sunervinti. Būtent todėl jums kartais norisi pabūti vienam.

Žmonės, kuriais jūs pasitikite – jūsų geriausi draugai. Dar daugiau, su žmonėmis, kuriais jūs galite pasitikėti, jums susiklosto labai stiprūs ryšiai, kurie ir padeda jums jūsų kasdienėje kovoje.

Vystykite savyje vidinę harmoniją, ir čia jums padės geriausi draugai ir šeima.

4

Jus galima apibūdinti kaip harmoningą ir betarpišką žmogų, kuris tvirtai stovi ant žemės.

Svarbiausia jūsų savybė – mokėjimas elgtis natūraliai. Jums nepatinka pretenzingumas, dirbtinumas ir visokie blizgučiai. Daugiau teigiamų emocijų jums teikia paprastos linijos ir formos, o taip pat nuoširdumas ir natūralumas bendraujant.

Aplinkiniams su jumis lengva, nes jiems patinka jūsų blaivus požiūris. Draugai gali jumis pasikliauti, tuo pačiu nesijausdami prie jūsų pririšti. Jūs nuoširdžiai reiškiate savo jausmus.

Jūs nesivaikote pačių paskutinių naujienų. Jūsų apranga santūri, kartais mėgstate netgi griežtai, bet elegantiškai rengtis.

5

Jus galima apibūdinti kaip praktišką ir savimi pasitikintį žmogų.

Jūs – savo gyvenimo šeimininkas, ir todėl už jį atsakingas jaučiatės tik pats. Jūs ne iš tų, kurie laukia tinkamo momento ar šanso. Jūs stengiatės viską daryti praktiškai, taip, kad niekam neapsunkintumėte gyvenimo, taip pat ir sau.

Jus galima pavadinti klasikiniu realistu. Jeigu jūs priėmėte sprendimą, tai kitų galimų variantų nebesvarstysite. Toks žmogus, kaip jūs, idealiai tinka sumanyto projekto realizavimui.

Jūsų pasitikėjimas savimi persiduoda jus supantiems žmonėms. Visišką pasitenkinimą jūs gaunate tik tuo atveju, kai sumanymo realizacija vyksta būtent taip, kaip jūs ir norėjote.

6

Jus galima apibūdinti kaip taikų ir filosofišką žmogų.

Santykiuose jums svarbiausia – taika. Žmonės su jumis lengvai randa bendrų temų pokalbiui, nes asmeniškai jums paprastas žmogiškas bendravimas yra tikras lobis. Jūs visada randate laiko pabendrauti su draugais ir pabūti vienatvėje, kuri jums leidžia susidėlioti mintis.

Jūs mėgstate pafilosofuoti įvairiomis temomis, pavyzdžiui, apie gyvenimo prasmę. Jums šiame pasaulyje labai svarbu grožis ir ištikimybė.

7

Jus galima apibūdinti kaip pasitikintį ir patikimą žmogų, gebantį suprasti kitus.

Jūs turite unikalų gebėjimą suprasti žmones. Kadangi mėgstate mokytis ko nors naujo ir sužinoti ką nors nauja, jūs stengiatės dažniau bendrauti su įdomiais žmonėmis.

Jums patinka turėti savo aprangos stilių (ir jūs jį atrandate), elgesio ir mąstymo būdą.

Jus galima pavadinti tolerantiška asmenybe, kuri svetimame pasaulyje gali atrasti sau ką nors vertinga, kas gali padėti jūsų tobulėjimui.

8

Jus galima apibūdinti kaip romantišką ir emocingą žmogų.

Jūs gana jausmingi ir mėgstate pasvajoti, būtent svajonėse jaučiatės geriausiai. Jūs laikote neįtikėtinai vertingais savo jausmus ir tikite, kad kiekvienas žmogus būtinai turi turėti svajonę. Jeigu jūsų svajonė išsipildo, jūs iš karto sugalvojate naują.

Jums labai sunku rasti bendrą kalbą su pragmatišku žmogumi, juk jis gali jums primesti savo idėjas. Jūs turite įvairių gudrybių, kurios jums padeda išvengti žmonių, kurių nenorite matyti.

9

Jus galima apibūdinti kaip aktyvų ir komunikabilų žmogų.

Jums patinka rizikuoti, jūs mėgstate adrenaliną. Stabilumas – ne jums. Monotonija ir rutina tiesiog žudo jumyse norą mėgautis gyvenimu.

Tikrą džiaugsmą jūs patiriate tada, kai esate pačiame įvykių sūkuryje, bet dar geriau, jeigu šiuose įvykiuose vaidinate vien iš pagrindinių vaidmenų.

Jūs demonstruojate pasitikėjimą, kai ką nors darote, bet tai nereiškia, kad jūs nemokate pripažinti klaidų.

Aplinkiniams nelengva nuspėti jūsų veiksmus, nes jūs ir patys nežinote, kuo užsiimsite po valandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.