Kokia jūsų šukuosena? Štai ką ji apie jus pasako

Kaip įprastai šukuojate plaukus? Nešiojate palaidus, surišate ar sukate į kuodą? Regis, tokios nereikšmingos smulkmenos, tačiau jos gali nemažai pasakyti apie jūsų charakterį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2022, 12:43 PM

Iš pavaizduotų šukuosenų pasirinkite tą, kuri artimiausia jūsiškei.

Rezultatai

1. Organizuotumas ir nepriklausomybė

Jūs organizuota, jums patinka, kai viskas sutvarkyta, be jokių trikdžių. Jūs patenkinta savimi ir žinote, kas jums tinka. Jums nelabai įdomūs trumpalaikiai susižavėjimai ir mados vėjai, teikiate pirmenybę kukliai skoningai klasikai. Jūs žinote, kas jums patinka, ir to laikotės.

2. Efektingumas ir artistiškumas

Jūs – kūrybiška ir tuo pat metu intelektuali asmenybė. Gebate vertinti ir kurti grožį visur, bet kurioje savo gyvenimo srityje – netgi kaip jūs kalbate, kaip judate ir kokiais daiktais bei žmonėmis save apsupate.

3. Optimizmas ir entuziazmas

Jūsų puikus humoro jausmas, esate iš prigimties optimistė. Žinote savo vertę. Jūsų gana stora oda, neleidžiate kitiems jūsų sužeisti. Gyvenate šia diena ir visada atrandate džiaugsmo net gyvenimiškose smulkmenose.

4. Susikoncentravimas ir energija

Jūs – tikslo siekiantis ir susikoncentravęs žmogus. Atkakliai einate numatytu keliu su neišsenkančia energija. Žmonės jus gerbia, juk jūs suspėjate per tą patį laiką padaryti dvigubai daugiau, nei kiti.

5. Romantika ir magnetizmas

Jūs labai romantiškos širdies, labai atviras žmogus. Žmonėse visada ieškote gėrio, tai jus daro iš prigimties patrauklia asmenybe, kuri visada traukia žmones.

6. Komunikabilumas ir gyvenimo džiaugsmas

Jūs labai komunikabili. Šeimą ir draugus iškeliate aukščiau kitų. Jūs – patikima ir gera draugė, visada pasiruošusi išklausyti tuos, kuriuos mylite, ir padėti jiems visiems, kuo galite.

7. Dėmesingumas ir užuojauta

Jums įdomi kiekviena istorija, slypinti už to ar kito gyvenimo momento, jūs skiriate nemažai laiko smulkmenoms. Jūs daug dėmesingesnė už kitus, mėgstate stebėti iš šalies, o ne būti dėmesio centre.

8. Principingumas ir ryžtas

Akivaizdu, kad jūs – nutrūktgalvė, bet artimiesiems jaučiate begalinį švelnumą. Jūs niekada nieko sąmoningai neįskaudinsite ir neieškosite konfliktų. Tiesiog jūs negalite tylėti, jeigu prieš jūsų akis vyksta neteisybė.

9. Atsidavimas ir savivertė

Turite puikų humoro jausmą, o energija veržiasi per kraštus. Jūs be galo atsidavusi artimiesiems ir iš paskutiniųjų ginsite juos ir savo pažiūras. Jūs neleidžiate nuoskaudai apsunkinti savo širdies ir visada galvą laikote aukštai.

10. Išradingumas ir originalumas

Jūsų turtingas vidinis pasaulis, jūs laiminga, kai dirbate su savo kūrybiniais projektais. Žmonės jus pažįsta kaip kūrybišką ir originalų žmogų. Aiškiai įsivaizduojate ateitį ir turite aiškius planus bei atkakliai dirbate, kad juos realizuotumėte.

11. Ramybė ir rūpestingumas

Jūs rami, stabili ir susikoncentravusi. Jums patinka, kai viskas paprasta ir teka savo vaga. Jūs rūpinatės kitais ir niekada nieko nesmerkiate. Jūs priimate visus žmones tokius, kokie jie yra, todėl daug kas kreipiasi į jus su savo problemomis.

12. Aštrus protas ir žavesys

Jūs atrodote rami. Turite aštrų protą ir puikų humoro jausmą. Jūs visada taktiška, žavi, jums patinka susipažinti su naujais žmonėmis. Malonu būti šalia jūsų, juk jūs visada pakeliate aplinkinių nuotaiką.

13. Pusiausvyra ir savikontrolė

Jumyse puikiai dera kūrybiškumas ir praktiškumas. Jūs niekada pernelyg giliai nepasineriate į romantiką ir svajones, bet ir neįsisukate į rutiną ir bereikalingą discipliną. Jūs – įvairiapusė asmenybė ir gebate susidoroti su viskuo, kas pasitaiko gyvenimo kelyje.

14. Ramybė ir energija

Jūs rami ir atsipalaidavusi, ir tam jums nereikia pastangų. Jūs – ta, kuri dalyvaus kiekviename vakarėlyje, bet kitą dieną nejaus pagirių. Jūs retai prarandate savikontrolę, bet tokius jausmus kaip meilę ir pyktį jaučiate labai ryškiai.

15. Nuoširdumas ir praktiškumas

Jūs praktiška ir tvirtai stovite ant žemės. Jūs vengiate dramų ir negatyvių žmonių, verčiau skiriate savo energiją ir laiką tik tiems, kurie jums iš tiesų rūpi. Jūs retai pataikaujate kitų žmonių egoizmui ir norite būti apsupta tų, kurie tokie pat kaip jūs sąžiningi ir rimti.

16. Išdidumas ir tikslo siekimas

Jūs labai didžiuojatės savo išvaizda ir savo pasiekimais. Jūs iš visų jėgų stengiatės pasiekti sau pačiai išsikeltų tikslų ir niekada sau neleidžiate savęs gailėtis. Jūs greitai įveikiate nesėkmes ir sugrįžtate į rikiuotę.

17. Savitvarda ir disciplina

Jūs elegantiška ir santūri. Esate disciplinuota ir visada save kontroliuojate net ten, kur kiti visada elgiasi neryžtingai. Jūs neatsiveriate kiekvienam, o neskubėdama pažįstate žmogų ir tik po to parodote jam savo silpnąsias vietas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.