Kuri figūra labiausiai patinka? Štai kaip veikia jūsų smegenys

Smegenys atsako už mąstymo procesą, emocijas. Tik žmonės dažnai patys nesupranta, kuo ypatingas jų informacijos suvokimo būdas. Šis asociacijų testas padės susigaudyti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2022, 11:21 AM

Prieš jus pavaizduota keletas sudėtingų geometrinių figūrų. Apžiūrėkite visas ir pasirinkite tą, kuri patinka iš visų labiausiai.

1.

Žmonės, pasirinkę šią figūrą, daugiau galvoja nei kalba. Jie labai įdėmiai seka savo žodžius ir neleidžia sau griežtų pasisakymų niekieno atžvilgiu. Pripratę situaciją vertinti iš skirtingų perspektyvų.

2.

Drąsa ir vyriškumas šių žmonių kraujyje. Jie pasirengę imtis paties beviltiškiausio darbo ir įvykdyti jį idealiai. Šie žmonės tiesiog netiki, kad jų galimybės yra ribotos. Jis su džiaugsmu įrodo ir sau, ir savo artimiesiems, kad jų galimybės beribės.

3.

Tai uždarokų žmonių pasirinkimas. Tokie žmonės brangina savo laisvė, todėl duoda griežtą atkirtį bet kokiems bandymams ją apriboti. Visi jų sprendimai nuoseklūs, pajungti vienam didžiuliam tikslui ir užduočiai.

4.

Tai ypač optimistiškos asmenybės. Ši žmonių kategorija labai dėmesinga savo emocijoms. Jie neleidžia sau nusiminti ir liūdėti. Net pačią niūriausią dieną jie geba įžvelgti ką nors gero ir teigiamo.

5.

Jūsų mąstymo ypatybė – jo platumas. Jūs pripratę žvelgti į problemos esmę. Dažnai tokie žmonės turi kiek permainingą vaizduotę. Čia nėra nieko blogo, bet būtina pasistengti nukreipti savo gyvenimą į vieną veiksmų paradigmą.

6.

Jūsų mąstymo ypatybė ta, kad jūs pripratę plaukti pasroviui. Veikiate visada priklausomai nuo aplinkybių. Į kovą su išoriniais veiksmais praktiškai niekada nesiveliate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.