Kaip pastarąjį kartą buvote apsikabinę? Štai ką tai sako apie jus ir partnerį

Pasak psichologų, pagal apsikabinimus galima spręsti apie poros santykius. Juk fizinis kontaktas – labai svarbi meilės santykių dalis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2023, 2:12 PM

Jeigu norite sužinoti šį tą nauja apie save ir savo partnerį, pažvelkite į apsikabinusių porų atvaizdus ir prisiminkite, kaip patys pastarąjį kartą buvote apsikabinę ar kaip dažniausiai mėgstate apsikabinti.

Rezultatai

1. Draugystė

Toks apsikabinimas sako, kad jūs ne šiaip mylite, bet ir gerbiate vienas kito asmeninę erdvę. Jūsų artimi santykiai kuriasi laipsniškai. Jūs manote, kad antroji pusė sugebės jums pakeisti viską, bet ir artimiausią draugą. Jūs galite kalbėtis net pačiomis jautriausiomis ir asmeniškiausiomis temomis. Būtent tai jus labai suartina.

2. Aistra

Reikia pažymėti, kad jūsų santykiai dar neperėjo iš aistros periodo į ramybę ir supratimą. Būtent todėl jus valdo emocijos. Visur jus lydi sprogimai. Jeigu pykstatės, lekia žiežirbos, jeigu bučiuojatės, tai taip aistringai, kaip ugnis. Jums metas pagalvoti, kad reikėtų kiek aprimti ir ryžtis atsakingam žingsniui. Ar santykiai turės tęsinį, ar jums verta išsiskirti. Pasverkite visus „už“ ir „prieš“ ir priimkite sprendimą.

3. Pasitikėjimas

Jūs mėgstate apkabinti savo partnerį iš nugaros ar jis jus? Tai reiškia, kad tarp jūsų – labai pasitikintis ryšys, kurį sunku nutraukti. Viskas todėl, kad pasitikėjimas vystėsi labai ilgą laiką. Tai jūsų vertingiausias pasiekimas santykiuose. Ne kiekvienai porai pavyksta pasiekti tokį pasitikėjimą. vertinkite tai, ką turite. Ne kiekvienam duota tai patirti.

4. Nepasitikėjimas

Jūsų santykiuose yra viskas. Aistra, meilė, palaikymas ir supratimas. Vienintelis dalykas, kurio jums trūksta – tai pasitikėjimas. Jūsų santykiams kažkas kliudo. Galbūt jūs net neįtariate, kas būtent. Viskas, ko jums reikia – kaip galima daugiau kalbėtis iš širdies. Tik tada jums pavyks pasiekti pasitikėjimą ir sustiprinti savo santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.