Pasirinkite namą: štai ką reikia pakeisti jūsų šeimoje

Mano namai – mano tvirtovė. Šį posakį žino visi. Juk kiekvienoje šeimoje karaliauja tam tikra tvarka ir namų energetika. Tačiau kiekvienas svajoja, kad būtent jo namuose karaliautų laimė, harmonija ir supratimas. Šis testas gali padėti suprasti, kaip tai pasiekti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2023, 3:00 PM

Remdamiesi intuicija tiesiog pasirinkite vieną iš pavaizduotų namų.

Rezultatai

1.

Kad pritrauktumėte į savo namus harmoniją ir laimę, turite į juos įsileisti kaip galima daugiau šviesos. Švarūs langai, permatomos užuolaidos, šiltą šviesą skleidžiančios lemputės, ryškios detalės interjere.

2.

Jūs turite nustoti bartis. Šiame etape net dėl mažiausios smulkmenos jums kyla nesutarimai. Būtina liautis. Tiktai taip į jūsų namus grįš ramybė ir harmonija.

3.

Jūsų namuose viskas pernelyg pilka ir monotoniška. Metas pasitelkti kūrybiškumą ir žengti drąsų žingsnį. Įneškite į savo namus kaip galima daugiau ryškių spalvų ir sukurkite atmosferą savomis rankomis.

4.

Jums reikėtų įsileisti į savo namus gamtos dvasią. Įsigykite augintinį, auginkite kambarinius augalus ir siekite harmonijos su gamta. Taip ir jūsų šeimos gyvenimas taps harmoningas.

5.

Jūsų namai negyvenami. Jūs čia ateinate tik pamiegoti ir nieko daugiau. Pasistenkite daugiau laiko būti namuose. Pavyzdžiui, pradėkite švęsti šventes tarp šių sienų. Užpildykite jas gyvenimu.

6.

Metas priimti kardinalius sprendimus. Jūsų namų sienos pradeda jus slėgti. Jums tiesiog būtina pakeisti apinką. Užsiimkite remontu, apgalvokite dizainą, raskite įdomius sprendimus, kurie džiugins jūsų akis.

7.

Jums tiesiog trūksta jėgų generaliniam tvarkymuisi. Namuose daugybė nereikalingo šlamšto, kuris sunaikina visą teigiamą energetiką. Atėjo metas viso to atsikratyti. Tiktai taip jūs atnešite į savo namus harmoniją.

8.

Jūsų namai pavirto turgumi. Pernelyg dažnai čia užklysta įvairūs giminaičiai, pažįstami, draugai. Atminkite, kad namuose turi karaliauti visų pirma šeimos židinys, o svetingumas – antroje vietoje.

9.

Pastaruoju metu jūsų gyvenimas tapo rutiniškas, ir tai juntama jūsų namų sienose. Jums reikėtų įnešti į savo gyvenimą daugiau įvairovės. Jeigu nepradėsite gyventi pilnakraujiškai, deja,jūsų namai negalės prisipildyti teigiamos energijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.