Ką pamatėte pirmiausia? Sužinokite, kas šiuo metu jums kelia grėsmę

Mūsų pasąmonė – tikras lobynas. Ji saugo pačius įvairiausius duomenis apie mūsų asmenybę, praeitį, ateitį, dabartį. Kreipiantis į pasąmonę galima sužinoti viską, ką panorėsite. Galima gauti net įspėjimą. Pasąmonė gali atskleisti, kokia grėsmė pakibo virš jūsų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2023, 3:34 PM

Atsipalaiduokite, užsimerkę pabandykite įsivaizduoti, kad jums virš galvos pakibo tamsus debesis. Tada atsimerkite ir probėgomis pasižiūrėkite į paveikslėlį. Ką pamatėte pirmiausia?

Rezultatai

Katinas

Jeigu pirmiausia pastebėjote katiną, galima drąsiai sakyti – pati didžiausia grėsmė kyla iš jūsų priešų. Kažkas jums labai pavydi ir labai nori pakenkti. Šis žmogums jums ne draugas, bet bando juo apsimesti. Pagalvokite, ar jūsų aplinkoje yra tokių žmonių?

Jums reikėtų atsisakyti bendravimo su įtartinais žmonėmis. Greičiausiai „geradaris“ slepiasi darbe tarp kolegų ar verslo partnerių.

Akis

Budrumas ir neskubėjimas – štai kad gali jus išgelbėti nuo pakibusios grėsmės. Ji pas jus ateis iš finansinės pusės. Galbūt jums pasiūlys sandorį arba investuoti į kokį nors verslą. Taip pat tai gali būti žmogus, kuris paprašys didelės sumos – jis jums jos negrąžins.

Atsisakykite didelių pirkinių ar sandorių. Neskolinkite artimiausiu laiku pinigų ir sekite savo finansus. Jus gali apvogti.

Medis

Jums šiuo metu vertėtų peržiūrėti savo gyvenimo vertybes ir poziciją. Gali būti, jūs į kažką žiūrite pernelyg kritiškai. Tapote įtariu ir nepasitikinčiu žmogumi. Kaip bebūtų keista, būtent šie jausmai jus gali įstumti į bėdą.

Galbūt jūs tapote pavydūs ir nepasitikite antrąja puse. Galbūt kažkuo įtariate draugus. Greičiausiai šie jausmai apgaulingi.

Antakis

Jūs šiuo metu pernelyg atsipalaidavote. Ir padarėte tai visomis prasmėmis. Santykiuose, darbe, savo pačių atžvilgiu. Tai prie gero neprives. Jums būtina susitelkti, kitaip laukia bėda visose gyvenimo srityse.

Susitvarkykite su savimi. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei. Neatidėkite darbų vėlesniam laikui. Tik taip išvengsite nemalonumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.