Pasirinkite patinkantį bonsą: šitai apie jus norėtų žinoti darbdaviai

Šis testas – tai įdomus metodas nustatyti darbuotojų profesinėms savybėms. Jo rezultatai išties stebėtinai tikslūs, tad darbdaviams būtų neprošal juokais ar rimtai pateikti tokį testą per darbo pokalbį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2023, 11:14 AM

Viskas, ką reikia padaryti – pasižiūrėti į paveikslėlį ir pasirinkti tą bonsą, kuris jums labiausiai prie širdies.

Rezultatai

1

Jūs stengiatės visur būti geriausi. Kad pasiektumėte tikslą, jūs pasirengę atiduoti visą savo laiką. Neretai dirbate net ne dėl finansinės naudos, o dėl idėjos. Jūs reiklūs tiek sau, tiek aplinkiniams. Tačiau nesate nė trupučio egoistai ir su malonumu dalijatės su kolegomis savo profesinėmis paslaptimis.

2

Pirmoje vietoje jums finansinė gerovė. Dėl didesnio atlygio jūs pasirengę net paaukoti komfortiškesnes darbo sąlygas, nors jas taip pat labai vertinate. Kolegos jus priima kaip griežtą, bet teisingą žmogų. Pavaldiniams patinka dirbti jums vadovaujant, nes jūs keliate aiškius tikslus ir niekam neleidžiate skriausti „savo“ žmonių.

3

Jūsų nepamainoma savybė – komunikabilumas. Jūs puikiai randate bendrą kalbą tiek su klientais, tiek su savo kolegomis. Jums malonu dirbti dideliame kolektyve, kur jūs teisėtai laikomi kompanijos siela.

4

Visų pirma jūs esate kūrybiškas žmogus. Esate tikras idėjų generatorius, už tai jus vertina jūsų kolegos. Taip pat jūs nuolat siekiate tobulėti, perimdami kitų žmonių patirtį ir skirdami daug laiko saviugdai.

5

Svarbiausia jūsų savybė, kuri visada padeda jums net pačiame sunkiausiame darbe, tai atsparumas stresui. Jūsų praktiškai neįmanoma išmušti iš pusiausvyros. Net jeigu darbe katastrofa, jūs visada išliekate ramūs ir vėsia galva ieškote bet kokių problemų sprendimo. Niekas pasaulyje nesugebės jūsų išmušti iš numatyto kurso.

6

Pirmiausia kolegos apie jus atsiliepia kaip apie atsakingą žmogų. Su jumis malonu dirti vienoje komandoje, juk jūs niekada nepavesite. Jūs rūpinatės savo kolegomis ir visada pasirengę ateiti į pagalbą. Bendradarbiai gali jumis pasikliauti bet kokioje situacijoje.

7

Jūs pasižymite neįtikėtina charizma, kuri kartu su didžiuliu entuziazmu padeda jums apginti savo interesus. Kolegos jus pažįsta kaip einantį kiaurai sienas žmogų ir už tai ypač vertina.

8

Esate intelektinio darbo žmogus. Nėra tokios mįslės, kuriai jūs nerastumėte atsakymo. Kolegos visada džiaugiasi galėdami į jus kreiptis patarimo. Tiesa, jūs nemėgstate dirbti fiziškai, mėgstate rezultato siekti protu, o ne grubia jėga.

9

Jūs ypatingai smalsūs ir nebijote priimti iššūkių. Dėl šių savybių jūs galite pakeisti beveik bet kurį savo kolegą, net jeigu jų darbas pasižymi kita specifika. Būtent jūsų universalumą labiausiai vertina kolektyve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.