Pasirinkite mandalą: tai svarbi žinia iš jūsų pasąmonės

Su mūsų psichoemocine būsena susiję labai daug dalykų: nuotaika, būsena ir net sveikata. Mus valdo mūsų emocijos, pagal jas mes kuriame savo planus ir organizuojame darbus. Šis testas parodys, kokia šiuo metu jūsų emocinė būsena.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 1:43 PM

Kad duomenys būtų kuo tikslesni, pradžioje atsipalaiduokite ir pasistenkite apie nieką negalvoti. Užsimerkite ir susikoncentruokite į „trečiosios akies“ tašką. O tada pažvelkite į pavaizduotas mandalas ir pasirinkite vieną.

Labai svarbu ilgai netyrinėti ir remtis intuicija.

Rezultatai

1

Šiuo momentu jūs visiškai pasinėrę į melancholiją. Tokios dvasinės būsenos geriau nesiimti naujų projektų, nereikia kurti ilgalaikių planų. Nepradėkite naujų santykių. Šiuo momentu jums ntrūksta jėgų sėkmingam jūsų darbų įgyvendinimui. Todėl dabar jums verta viską atidėti vėlesniam laikui.

Šitą laiką jums geriausia išnaudoti poilsiui ir įvykių analizei. Skubėti neverta. Jūs tikrai spėsite viską padaryti, bet vėliau.

2

Šiuo momentu jūs pilni ramybės ir pasitikėjimo savo jėgomis. Jus visiškai tenkina viskas, kas vyksta jūsų gyvenime ir santykiuose su jus supančiais žmonėmis. Jeigu jau seniai turite tokį nors sumanymą ar norą, pats laikas pradėti tai įgyvendinti.

Būtent dabar jūs esate toje būsenoje, kai jūsų produktyvumas ir darbingumas yra maksimalus. Panaudokite tai protingai.

3

Dvasinis pakilimas, pakili nuotaika ir pozityvas – štai kas šiuio metu jus supa. Toks nusiteikimas yra puiki atspirtis išėjimui į naują lygmenį visose gyvenimo sferose. Jūs galite sustiprinti meilės santykius ir savo padėtį visuomenėje.

Šiuo metu jūs sugebate padaryti savo gyvenimą ryškesnį ir šviesesnį. Be to, jūs galite užmegzti naujas pažintis, kurios bus jums naudingos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.