Ką pamatėte pirmiausia? Sužinokite, kokios meilės kalbos jūs nesuprantate

Jeigu turite partnerį, bet santykiuose nesijaučiate mylimi ir vertingi arba jaučiate, kad jūsų pačių meilės gestai lieka nepastebėti, didelė tikimybė, kad jūs su savo partneriu kalbate skirtingomis meilės kalbomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2023, 11:03 AM

Knygą apie penkias meilės kalbas parašė amerikietis Garry Chapmanas. Anot jo, meilės kalba – tai būdas, kuriuo mes linkę reikšti savo meilę, ir ją duoti, ir imti.

Šis testas padės išsiaiškinti, kuri iš egzistuojančių meilės kalbų jums yra nesuprantama. Žinodami savo silpnybes aiškiau suvoksite savo santykių situaciją ir galėsite pakeisti šį tą į gera.

Pažvelkite į paveikslėlį – optinę iliuziją ir greitai užfiksuokite, ką jame pirmiausia įžiūrėjote.

Rezultatai

1. Raudonai vilkintis žmogus

Meilės kalba, kuri yra jūsų slapta silpnybė – kokybiškas laikas.

Jums atrodo, kad laiko visada trūksta. Štai kodėl jūs linkę daryti daug darbų vienu metu, netgi kai tai liečia jūsų socialinius ir romantinius santykius.

Na žinoma, paroje per mažai valandų, bet jeigu jūs susitikinėjate su žmogumi, kurio meilės kalba – kokybiškas laikas, prarasite šį žmogų, jeigu nerasite poros valandų per savaitę, kurias pašvęstumėte tik jums dviems.

2. Klūpintis vyras

Jums sunkiai suprantama meilės kalba – tarnystės ir atsidavimo aktai.

Jūs tiesiog nežinote, kaip to teisingai paprašyti jūsų romantiniuose santykiuose, kad tai nebūtų priimta kaip noro dominuoti išraiška.

Pats geriausias būdas kam nors ką nors paaiškinti – tai parodyti.

Vienintelis būdas duoti suprasti partneriui, kad neprašote nieko, susijusio su miegamuoju, – tai leisti jam suprasti, kad niekas niekas nepriverčia jūsų jaustis laimingesniu ir labiau mylimu, nei galimybė visą dieną savo partneriui daryti smulkius malonius dalykus.

Savo ruožtu, niekada nebijokite prašyti, ko norite ir ko jums reikia meilėje.

3. Užmaskuotas veidas

Meilės kalba, kurios jūs nemokate – patvirtinimo žodžiai.

Jūs bijote, kad jeigu jūsų partneris sužinos, kokie svarbūs jums švelnūs ir geri žodžiai, kuriuos jis jums siunčia, jis palaikys tai jūsų silpnumu ir jus paliks.

Tai visiška netiesa. Greičiausiai jūsų partneris pajus neįtikėtiną palengvėjimą sužinojęs, kad jūsų nuolat demonstruojamas jėgos fasadas iš tiesų tik fasadas. Pasidalinimas tuo, kad ir kaip smarkiai jus baugina, tik suartintų judu taip, kaip niekada anksčiau.

4. Žmogus šešėlyje

Jūs nesuprantate net dviejų meilės kalbų – fizinių prisilietimų ir dovanų.

Meilė ir santykiai apskritai jums neateina natūraliai. Jie jums yra iššūkis. Viskas, kas jus verčia išlįsti iš savo kiauto, yra iššūkis.

Jeigu fiziniai prisilietimai jus baugina, atminkite, kad egzistuoja įvairios jų versijos. Laikyti ranką kino teatro tamsoje arba švelniai glostinėti nugarą naktį prieš užmiegant – tai tik pora iš daugybės mažų gestų, kurie patiks partneriui, kalbančiam prisilietimų kalba.

Jeigu jūsų partneris kalba dovanų kalba, tai nereiškia, kad kiekvieną pirmadienį reikia dovanoti vis naują žiedą su briliantu. Viskas, ko jis nori, tai žinoti, kad jūs apie jį galvojote. O tą lengva padaryti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu