Pasirinkite širdelę: štai koks žmogus jums būtų tobulas

Rasti žmogų, kuris jums būtų artima siela, labai sunku. Juk jūsų antroji pusė turi ne tik jus suprasti, bet ir papildyti. Būtent to kiekvienas iš mūsų siekia.

 Pixabay nuotr.. lrytas.lt koliažas.
 Pixabay nuotr.. lrytas.lt koliažas.
 5.<br> Pixabay nuotr.
 5.<br> Pixabay nuotr.
 4.<br> Pixabay nuotr.
 4.<br> Pixabay nuotr.
 3.<br> Pixabay nuotr.
 3.<br> Pixabay nuotr.
 2.<br> Pixabay nuotr.
 2.<br> Pixabay nuotr.
 1.<br> Pixabay nuotr.
 1.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2023-06-16 12:32

Šis testas gali tapti raktu į laimingus santykius.

Tiesiog ilgai negalvodami pasirinkite širdelę, kuri jums atrodo artimiausia.

Rezultatai

1.

Jums būtinas toks žmogus, kuris pasižymi ypatingu jautrumu ir moka atjausti kitus. Gerumas, užuojauta – štai tokios savybės turi dominuoti. Tačiau nepainiokite šių jausmų su gailesčiu jums. Viskas, ko jums reikia – tai palaikymas, kitaip jūsų savivertė nukris.

2.

Jūsų idealus partneris tiesiog privalo būti kantrus ir mokėti klausytis. Kadangi jūs – ūmaus būdo, jūsų antroji pusė tiesiog privalo būti santūri. Taip pat jūs mėgstate pokalbiu iš širdies, todėl jums reikalingas žmogus, kuris taip pat tam neabejingas.

3.

Jūs – labai originalus žmogus, vadinasi, ir jūsų antroji pusė turi būti kūrybiška. Jeigu jūsų partneris nepasižymės kūrybiniu mąstymu, jūs tikrai negalėsite sugyventi. Tad jums dera į tai atkreipti dėmesį.

4.

Ieškokite tokio žmogaus, kuris turi puikų humoro jausmą. Be to, jūsų antroji pusė turi būti labai aktyvi. Nes jūs – pernelyg santūri asmenybė. Todėl šalia jūsų turi būti žmogus-šventė! Toks, kuris jus ištemptų „į gaivų orą“.

5.

Jūs pragmatiškas žmogus ir mėgstate viską apskaičiuoti. Jums reikia žmogaus, kuris sugebėtų įnešti į jūsų gyvenimą romantikos ir lengvumo. Ta asmenybė turėtų ištirpdyti jūsų širdį ir papildyti jūsų sausą charakterį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.