Ką pirmiausia pastebėjote? Jūsų stipriosios ir silpnosios pusės – kaip ant delno

Objektyviai įvertinti save patį daugeliui yra sudėtinga. Pažinti save – sunkus darbas. Šis testas, paremtas optine iliuzija, leidžia šiek tiek pasigilinti į save ir pamatyti savo silpnybes ir stiprybes iš šalies.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2023, 11:21 AM

Jums tereikia užfiksuoti, kas pirmiausia krito į akis, kai pažvelgėte į šią iliuziją.

Vyro veidas

Stipriosios pusės:

Jūsų pati didžiausia stiprybė – gebėjimas išlaikyti objektyvumą net sudėtingiausiose situacijose. Kur kiti žmonės kluptų ir nusiristų į ašarų pakalnę, jūs sugebate suimti save į rankas ir įveikti krizę. Štai kodėl tiek daug žmonių į jus kreipiasi, ypač, kai patys išgyvena sunkius laikus. Jūs esate jėga, su kurias reikia skaitytis, ir jūsų draugai tą žino.

Trūkumai:

Žinoma, jūs nesate idealūs, kaip ir visi kiti. Jūsų didžiausia silpnybė – kaip jūs atsiribojate nuo neigiamų emocijų, dėl to jūsų žemas emocinis intelektas. Tai, kas anksčiau buvo išgyvenimo taktika, padedanti jums susitelkti sunkiu metu, tapo gyvenimo modeliu, ir jums sunku susilpninti savo budrumą ir iš tiesų pagerinti santykius su žmonėmis, kuriuos mylite labiau už viską. Jūs turite daug jausmų, bet jeigu norite išsivaduoti nuo ledo karalienės reputacijos, jums reikia leisti sau dažniau juos rodyti kitiems.

Stalas

Stipriosios pusės:

Jūsų stipriausia pusė – gebėjimas klausytis ir suprasti kitus. Jūs bendravimo genijus, ir net žmonės, kuriems sunku reikšti savo mintis ir jausmus, negali nepastebėti, kad jiems daug lengviau atsiverti jums. Net jeigu nesate diplomuotas psichoterapeutas, jau tikriausiai ne vienas žmogus jums yra sakęs, kad jums reikėtų grįžti į mokyklą ir juo tapti.

Trūkumai:

Bendravimas – stiprioji jūsų pusė, o veiksmas – jūsų prakeiksmas. Jums patinka padėti kitiems aptarti jų problemas, ir niekas negali padaryti jūsų laimingesnių, sudarinėti pliusų ir minusų sąrašus, tačiau jūs bijote priimti sprendimus ir veikti. Jūs turite išmokti klausytis savo intuicijos ir ja pasitikėti. Jūs nuodugniai apgalvojate visus savo variantus, po to dar truputį, tad dabar atėjo metas kažką daryti.

Moteris

Stipriosios pusės:

Jūsų stipriausia savybė – jūsų intelektas. Jūs iš prigimties protingi ir mėgstate pasinaudoti kiekviena galimybe sužinoti naujos informacijos apie dalykus, kurie jums patinka. Žinoma, tai nereiškia, kad esate mokslininkas. Tačiau kai tik nuspręsite, kad kažkas jums svarbu, jus tapsite tos srities ekspertu.

Trūkumai:

Jūs galite būti labai protingi, bet galite būti nedėmesingi ir net atsainūs, kai kalbama apie dalykus, kurie jūsų nedomina. Ir tai gali būti bet kas, pradedant jūsų santykiais, baigiant kasdieniu darbu. Jeigu norite išsaugoti laimingą ir harmoningą balansą, pasistenkite skirti kiekvienai savo gyvenimo sričiai tiek dėmesio, kiek skiriate savo polinkiui mokytis.

Kėdė

Stipriosios pusės:

Jūsų stipriausia pusė – jūsų unikalus požiūris į gyvenimą. Kartais dėl to jūs sprendžiate problemas, o kartais esate klounas, padedantis nuimti įtampą, kai kiti pernelyg įsitempę. Jūs pirmieji pakeičiate kieno nors požiūrį ir paprastai garsėjate kaip žmogus, nušviečiantis kitų gyvenimus. Niekas nežino, ką pasakysite po to.

Trūkumai:

Jūsų didžiausia silpnybė – negebėjimas ilgai išlaikyti dėmesį. Jūs turite puikių idėjų, jūs įnešate savo indėlį į viską, prie ko prisiliečiate, bet garsėjate ir tuo, kad dingstate tą pačią sekundę, kai prarandate susidomėjimą, ir, deja, visuomet susidomėjimą prarandate pernelyg greitai ir pernelyg dažnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.