Pasaulinio lygio psichologas J. Petersonas pirmą kartą atvyksta į Lietuvą

Kontraversiškas intelektualas, kanadiečių klinikinės psichologijos profesorius, turintis virš 7-ių milijonų sekėjų „Youtube“ ir „Instagram“ – Jordanas Petersonas – šį rudenį susitiks su skaitytojais bei gerbėjais Lietuvoje ir Latvijoje. Spalio 26-tą dieną jis surengs pasirodymą Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje.

 Profesorius J. Petersonas.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Profesorius J. Petersonas.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Profesorius J. Petersonas.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Profesorius J. Petersonas.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Profesorius J. Petersonas.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Profesorius J. Petersonas.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 14, 2023, 11:25 AM

Jau kurį laiką dr. J. Petersonas keliauja po pasaulį, pristatydamas savo naujausią knygą – „Kitapus tvarkos“. Tai – bestseleriu tapusios, į beveik 50 pasaulio kalbų išverstos knygos „12 gyvenimo taisyklių“ tęsinys, pasirodęs prieš keletą metų ir sulaukęs ne ką mažesnio ažiotažo.

Neatsitiktinai ir jo pasirodymų turas, į kurį pirmą kartą įtrauktos dvi Baltijos šalys, vadinasi „Kitapus tvarkos“. Latvijoje, Rygos Arenoje, J. Petersonas surengs pasirodymą spalio 27 dieną.

Bilietai į J. Petersono pasirodymą Vilniuje prekyboje pasirodys liepos 17 d., 11 val.

Vienas populiariausių saviugdos autorių

Debatininkas dr. J. Petersonas per labai trumpą laiką padarė įtaką milijonams žmonių ir sulaukė gerbėjų iš viso pasaulio, o jo sudėtingos teorijos ir mintys nepalieka abejingų.

Sakoma, jog šis autorius – daugiasluoksnė asmenybė.

Vieniems jis geriau pažįstamas kaip Toronto universiteto mokslininkas, tyrinėjantis žmogaus asmenybės problemas, klientų mėgstamas empatiškas psichoterapeutas. Kitiems – kaip žvaigždė, kurią seka milijonai konservatyvių pažiūrų jaunuolių. Tretiems – vienas populiariausių saviugdos knygų autorių.

Dr. J. Petersonas dėstė mitologiją teisininkams, gydytojams ir verslo žmonėms, konsultavo JT Generalinį Sekretorių, padėjo savo klinikiniams pacientams gydyti depresiją, obsesinį-kompulsinį sutrikimą, nerimą ir šizofreniją, dirbo vyresniųjų pagrindinių partnerių patarėju Kanados advokatų kontorose ir skaitė gausybę paskaitų Šiaurės Amerikoje ir Europoje.

Su savo studentais ir kolegomis iš Harvardo ir Toronto universitetų, dr. J. Petersonas paskelbė daugiau nei šimtą mokslinių straipsnių, pakeitusių šiuolaikinį asmenybės supratimą, o jo knyga „Maps of Meaning: The Architecture of Belief“ sukėlė revoliuciją religijos psichologijoje.

Mokslų daktaro knyga „12 Rules for Life: An Antidote to Chaos“ buvo išleista 2018 metais ir tarptautiniu mastu parduota daugiau nei 4 mln. kopijų. Knygos tęsinys „Beyond Order: 12 More Rules for Life“ buvo išleistas 2021 m. kovo 2 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.