Koks jūsų emocinis intelektas? Pasirinkite piešinį ir sužinosite

Emocinis intelektas – gebėjimas atpažinti ir naudoti savo bei kitų žmonių emocijas. Jis padeda bendrauti ir kurti santykius, o taip pat spręsti problemas, priimti įvairovę ir pasitikti sunkumus. Turintis aukštą emocinį intelektą žmogus moka valdyti savo emocijas ir tuo pat metu demonstruoja didelę empatiją.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 11:43 AM

Jeigu norite žaidimo forma sužinoti, koks jūsų emocinis intelektas, pasirinkite vieną iš pateiktų piešinių ir skaitykite jo numerį atitinkantį aprašymą.

Rezultatai

1

Tai reiškia, kad jūs įvertinate kliūtis, kylančias jums gyvenime. Jūs gebate adaptuotis nepažįstamose vietose ir kontekstuose ir turite gerus vidinės savistabos įgūdžius. Jūs puikiai sugyvenate su savimi ir nuolat tobulėjate, bandydami tapti vis geresni ir geresni ir pasiekti asmeninį pasitenkinimą. Jūs turite stiprų norą palikti praeityje tam tikrus išgyvenimus, kurie jums nepatinka, kad jie netrukdytų jūsų ateičiai.

2

Šis pasirinkimas rodo labai kūrybišką asmenybę. Gali būti, kad jūs iš tiesų žmogus, turintis didžiulį instinktyvaus tipo emocinį intelektą. Jums patinka turėti lankstų protą ir kontroliuoti reikalus, taip pat mėgstate mažus gyvenimo džiaugsmus.

3

Tai reiškia, kad turite analitinį protą ir dedukcinį intelektą. Vadinasi, jums reikia pasižiūrėti ir išanalizuoti savo praeitį, kad viskas sutaptų. Būtent todėl jūs mėgstate planuoti. Jūs labai geras žmogus ir dažnai reiškiate emocijas, net jei ir mėgstate elgtis racionaliai. Galbūt būtent todėl jums labai patinka tyrinėti ir atrasti mokslinius dalykus.

4

Tai tipiškas pasirinkimas tų, kurie turi gerą pusiausvyrą tarp dedukcinio ir emocinio intelekto. Tai reiškia, kad jūs nebijote reikšti savo emocijų, bet vis dėlto sugebate pasikliauti racionalumu. Jūs tikras lyderis ir keliate sau ambicingus tikslus.

5

Tai rodo žmogų, kuris ypač efektyviai kontroliuoja savo emocijas. Bet kartais tai neleidžia jums maksimaliai išreikšti savo savybių, nors ir turite didelius meninius gabumus.

6

Ko gero, jūs žmogus, kuriam reikia daug dirbti su savo emocijomis. Jūs nemėgstate pasiduoti emocijoms ir jūsų negalima pavadinti jautriu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.