Testas: kokius žmones į jūsų gyvenimą traukia pasąmonė?

Žmonės mūsų gyvenime dažnai atsiranda tarsi atsitiktinai. Bet gal kartais mes patys juos pritraukiame, to nė nesuvokdami? Na, o stiprūs žmonės šalia mūsų gali mus sustiprinti arba atvirkščiai – tie, kurie nuolat viskuo skundžiasi, mums įkvepia pesimistinių minčių.

 Langas į pasąmonę.<br> D.Matonytės piešinys.
 Langas į pasąmonę.<br> D.Matonytės piešinys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2023, 5:13 PM

Tad kokius žmones jūs pasąmoningai traukiate arčiau savęs? Pasirinkite langą, kurį norėtumėte turėti savo bute ar name, pro kurį mieliausiai stebėtumėte aplinką. Pasirinkę perskaitykite, ką tai byloja apie jus.

1 langas

Jūs pernelyg dažnai įsileidžiate į savo gyvenimą lengvabūdiškus, neatsakingus žmones – tokius, kuriais nevertėtų pasitikėti.

2 langas

Jūs traukiate tikslo siekiančius, užsispyrusius žmones. Gal jie gali užsispyrimo įkvėpti ir jums, bet reikia neužmiršti, kad jiems pirmoje vietoje visuomet bus jų pačių interesai.

3 langas

Jūs pasąmoningai linkstate prie žmonių, kurie nuoširdžiai rūpinasi savo artimaisiais. Tokiais žmonėmis galima pasitikėti.

4 langas

Jūs traukiate į savo gyvenimą perspektyvius žmones, dažnai tai darote sąmoningai. Tai žmonės, kurie tiksliai žino, ko jie nori iš gyvenimo. Jie gali jus motyvuoti ir pasidalyti savo energija.

5 langas

Jūs – tarsi magnetas sėkmingiems, gyvenimu besidžiaugiantiems žmonėms. Galbūt jie kartais pernelyg egoistiški ir nesupratingi, bet jie gali jums įkvėpti pasitikėjimo savimi ir jausmo, kad jūs kontroliuojate savo gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.