Kokia jūsų nagų forma? Štai ką tai sako apie jūsų asmenybę

Šio testo tikslumas yra tiesiog stebinantis. Daugelį amžių žmonėms rūpėjo klausimas, kaip apibūdinti žmogaus charakterį pagal jo fizines savybes.

 Kokia jūsų nagų forma?<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Kokia jūsų nagų forma?<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2023, 12:11 PM

Jūsų dėmesiui – klasikinis nagų formos testas, per kurį sužinosite kai ką naujo apie save ir aplinkinius žmones.

Įvertinkite, kokią iš pavaizduotų formų labiausiai atitinka jūsų (ar kitos moters) nagai.

Rezultatai

1. Ilgi vertikalūs nagai

Esate romantiška, subalansuota, turite ryškią vaizduotę. Esate perfekcionistė. Sugebate pastebėti mažus dalykus, kurių kiti nepastebi. Jūs sutariate su žmonėmis ir dauguma jus mėgsta.

2. Platūs nagai užapvalintais kampais

Gali būti, kad esate kiek irzli. Jūsų stipriosios pusės – analitiniai gebėjimai ir įžvalga. Nepaisant to, kad greitai susierzinate, žmonės jus myli už jūsų sąžiningumą. Galite lengvai atskirti, kas gera, kas bloga, ir duoti praktiškų patarimų. Jūs sakote ne tai, ko iš jūsų tikimasi, bet tai, kaip yra iš tiesų.

3 ir 4. Apvalūs arba ovalūs nagai

Esate pozityvi, laiminga, subalansuota pacifistė. Jums patinka būti išskirtinei, nemėgstate sekti paskui bandą. Jūs tiksliai žinote, ko norite ir ko reikia, kad gautumėte tai, ko norite.

5. Kvadratiniai nagai

Jūs esate bebaimis žmogus. Esate gimusi lydere, taip pat esate kiek rimta, o tai nemažą dalį žmonių atitraukia nuo jūsų. Tačiau esate tikrai maloni, su jumis malonu bendrauti.

6 ir 7. Trikampiai nagai

Esate protinga ir išradinga, o tuos, kurie daug iš jūsų tikisi, galite nustebinti šmaikščiomis naujomis idėjomis. Jūsų galvoje naujos idėjos gimsta stebėtinai greitai. Jus pažįstantys žmonės jumis žavisi.

8. Smailėjantys nagai

Esate sąžininga, draugiška ir ištikima. Esate mandagi, bet prireikus galite būti nemandagi. Žmonėms patinka būti šalia jūsų, nes jums patinka kituose matyti teigiamus dalykus. Puikiai sugebate rasti išeitis iš keblių situacijų.

9. Aštriai kampuoti nagai

Jūsų gyvenimas kupinas aštrių jausmų. Greičiausiai esate ambicinga ir darbšti, įpratusi siekti savo tikslų. Esate visapusiškas žmogus ir galite išspręsti bet kokias problemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?