Kaip laikote vairą? Štai ką tai pasako apie jūsų asmenybę

Kiekvienas turi savo vairavimo stilių. Ir tai priklauso nuo žmogaus asmenybės. Vadinasi, tai, kaip jūs vairuojate, gali daug ką pasakyti apie jus.

 Kaip laikote vairą?<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Kaip laikote vairą?<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2023, 2:10 PM

Peržvelgę duotus variantus pasirinkite, kuris vaizdas geriausiai atitinka jūsų rankų padėtį ant vairo.

Rezultatai

1

Jūs mėgstate paprastumą ir turite gerą humoro jausmą. Nors jus mėgsta visi, supa tiktai patys tikriausi draugai, nes jūs nemėgstate netikrų santykių. Jūs esate orientyras tiems, kas jus pažįsta ir mėgsta nuoširdžius, atvirus pokalbius.

2

Jūs iš tų žmonių, kurie kartais rankas atitraukia nuo vairo? Būkite atsargūs, ypač posūkiuose! Kalbant apie charakterį, nėra abejonių, kad esate žaismingas, kiek kaprizingas ir kūrybiškas žmogus. Jūs mėgstate nuotykius ir mėgstate jausti adrenaliną. Jums niekada nebūna nuobodu.

3

Jūs taikus žmogus, kuris nekenčia ginčų. Dėl savo ir kitų ramaus gyvenimo jūs nepasiduodate agresijai, kurią laikote iš principo beprasme. Jūs patikimas ir ramus žmogus.

4

Kaip perfekcionistas, jūs visada stengiatės pasirūpinti visomis detalėmis ir grožiu, nes tai ne šiaip principas, bet ir gyvenimo būdas. Jūsų išvaizda visada maloni, o kokie nors nesklandumai ar nemandagumas verčia jus jaudintis.

5

Jums malonumą kartais temdo jūsų baimės. Jūs labai nepasitikite savimi, bet tai jus daro žmogumi, kuris visada stengiasi tapti geresne savo versija. Kai jūs priimsite savo nerimą, pasijusite ramiai ir išmoksite prieš viską atsilaikyti.

6

Jūs mėgstate riziką ir išbandyti naujas patirtis. Kartais peržengiate leistinas ribas, bet tai jūsų dalis ir privalu ją gerbti, nes tai reiškia, kad jūs ieškote kažko gražesnio ir malonesnio.

7

Jūs iš prigimties esate lyderis, jūsų pasitikėjimas savimi nelieka nepastebėtas, jumis žavisi dėl jūsų neįtikėtinų organizacinių gebėjimų. Jums nebūna lengvo įsimylėjimo. Jeigu sutinkate žmogų, kuris jus varo iš proto, kovojate dėl jo iki galo.

8

Jūs esate paprastas, tiesus ir nuoširdus žmogus. Gyvenime jūs nekeliate didelių reikalavimų ir priimate tai, kas ateina, todėl turite retą privalumą – gebėjimą vertinti tai, ką turite. Jūs puikus klausytojas, į jus kreipiasi patarimo, žinodami, kad ras sąjungininką, kuris nežino, kas yra pavydas.

9

Nors jūsų gyvenimas lengvas, bet ne paviršutiniškas: net jeigu aplinkiniai jūsų gyvenimo būdą interpretuoja kaip paviršutinišką, jūs esate pasiekę gilų savęs pažinimą, kuris jums leidžia išlaikyti ramybę visada, kada jums to reikia.

10

Jums nesunku parodyti kitiems, kada jie padaro klaidą – tą darote net prie vairo signalizuodami! Kartais jūs reaguojate pernelyg nervingai, bet dažniausiai į kitus kreipiatės su pagarba, nurodydami, ką jie galėtų pagerinti, tačiau kartais vis tiek sukeliate kitiems nepasitenkinimą. Jūs būtent tas žmogus, kuris padeda žmonėms augti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.