Prie kurio iš stalų nė už ką nesisėstumėte? Jūsų emocinis intelektas – kaip ant delno

Šis testas gali padėti atrasti savyje dalykų, apie kuriuos nesusimąstėte. Pažvelkite į keturias pavaizduotas situacijas ir atsakykite, prie kurio iš stalų nė už ką nenorėtumėte prisėsti.

 Prie kurio iš stalų nenorėtumėte sėdėti?<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Prie kurio iš stalų nenorėtumėte sėdėti?<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 10:39 AM

Rezultatai

1

Jūs – protingas žmogus su aukštu intelektu. Tačiau nesate itin bendraujantis ir labiau mėgstate leisti laiką vieni. Jums patinka mąstyti ir suprasti, ko jūs iš tiesų norite.

2

Jūsų pasirinkimas rodo, kad esate pavargę ir jaučiate nuobodulį. Įdėję daugiau pastangų sugebėtumėte pasiekti puikių rezultatų. Pasistenkite skirti šiek tiek laiko sau ir pailsėti.

3

Ką nors padarę jūs kiekvieną kartą apie tai ilgai galvojate ir vertinate. Jūs gerai žinote, kad gyvenimas nėra toks lengvas ir šviesus, kaip kartais atrodo. Pagalvokite, ar kas nors netemdo jūsų planų. Jums būtini tam tikri pokyčiai, kad pagerintumėte savo gyvenimo kokybę.

4

Jums nuobodulį kelia rutininės problemos, kurios kyla tiek jums patiems, tiek aplinkiniams žmonėms. Jūs susitapatinate su kitais žmonėmis, savo draugų problemomis. Pradėkite priimti save tokius, kokie esate, ir viską darykite ramiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.