Jūsų meilės šokis: štai koks partneris jums reikalingas

Šis asmenybės testas leidžia nustatyti, kokie santykiai geriausiai atitinka jūsų asmenybės tipą, ko jūs tikitės iš savo partnerio.

 Kuri šokėjų pora labiausiai patinka?<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Kuri šokėjų pora labiausiai patinka?<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2023, 2:35 PM, atnaujinta Oct 13, 2023, 2:36 PM

Įdėmiai pažvelkite į pavaizduotus šokėjus ir pasirinkite, kurie iš jų jums labiausiai patinka.

Rezultatai

1.

Jums reikalingi gražūs, ryškūs ir romantiški santykiai. Jums reikalinga, kad nuostabaus asistavimo laikas tęstųsi amžinai, ir jūsų partneris su jumis flirtuotų, sveikintų ir dovanotų gėles. Svarbu, kad jūs jaustumėtės tikra moterimi: miela, koketiška, švelnia.

2.

Santykiuose jums prireiks konfrontacijos su partneriu. Jūsų partneris neturi būti už jus silpnesnis. Jums svarbu emocijos ir lyderystė, todėl jūs ir jūsų partneris kiekvieną dieną sieksite užkariauti vienas kitą.

3.

Partnerystėje jums reikalingas palaikymas ir rūpestis. Jums reikalingas petis atsiremti, solidus vyras, partneris, kuris jus palaikys ir visada padės išspręsti problemas. Jeigu jūsų partneris jus valdys, jūs švytėsite kaip nuostabus briliantas.

4.

Jums patinka klasikiniai, brandūs ir tvirti santykiai, kuriuose karaliauja pasitikėjimas, tarpusavio supratimas ir abipusis rūpestis. Taip pat būtina abipusė pagarba, be jos toli nevažiuosi. Jeigu jūsų partneris nesuteikia jums užtikrintumo dėl artimiausios ateities jausmo, jūs tikrai nebūsite laiminga su tuo vyru.

5.

Santykiuose norisi, kad jus laikytų lydere. Jūs – dinamiškas, energingas ir aktyvus žmogus. Jums norisi namų šeimininkės vaidmens, tačiau jūs taip pat mėgstate rūpestingai laikyti santykių su savo partneriu vairą.

6.

Iš visko sprendžiant, šiuo metu jums nereikalingi santykiai. Jūs jaučiate harmoniją su savimi ir neturėdama partnerio. Mėgstate laisvę, daryti ką norisi, vaikščioti su juo norisi, kaip jums patogiau. Jeigu turite partnerį, jums svarbu, kad jis priimtų jūsų nepriklausomybę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.