7 mirtinos nuodėmės: 11 metų savo žmoną apgaudinėjantis vyras išdavė, ko moterys nepastebi

Jau daugiau nei dešimtmetį savo žmoną apgaudinėjantis vyras perspėjo visas moteris apie septynis pavojaus signalus, išduodančius, kad jų vyras yra užmezgęs romaną.

 Pora.<br> 123rf nuotr.
 Pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2023, 11:56 AM

40-metis trijų vaikų tėvas iš Didžiosios Britanijos, nusprendęs paslėpti savo tapatybę po pseudonimu „Dark Horse“, atskleidė neištikimybės ženklus.

Mergišius, prisipažinęs, kad buvo neištikimas visus vienuolika savo santuokos metų, teigė, jog jo žmona apie jo romanus nieko nežino. Tiesa, pasak vyro, ji galėtų pastebėti tam tikrą viską išduodantį elgesį – jeigu pati to norėtų.

„Tiesa tokia, kad visi paliekame tam tikrus įkalčius“, – atskleidė vyras.

„Dažnai tai nutinka netyčia. Visi, kurie buvo neištikimi, palieka tam tikrus trupinėlius – nebent jūs esate tikras apgaudinėjimo meistras“, – tikino jis.

Štai kas gali padėti suprasti, kad jūsų vyras yra neištikimas.

Sekite technologijų taku

„Dark Horse“ teigė, kad neištikimas vyras paliks „technologijų pėdsaką“. Juk beveik neabejotina, kad jis susirašinės su savo meiluže ar meilužėmis telefonu ar kompiuteriu.

Mergišius tikino, kad jums net nereikia šniukštinėti jo telefone ar elektroninio pašto dėžutėje – galimą romaną išduoda staiga pasikeitęs jo elgesys. Pasak vyro, jeigu telefone yra kokių nors neištikimybės įrodymų, jis pradės akylai saugoti savo telefoną ir kompiuterį.

Staiga jis tapo darboholiku

„Dark Horse“ teigia, kad įtarimus turėtų sukelti ir tai, jeigu jūsų mylimasis staiga nebegali atsitraukti nuo savo telefono ar kompiuterio, sakydamas, kad jis „dirba“.

„Būtina atsižvelgti į platesnį kontekstą – ar jo darbe šiuo metu tikrai vyksta koks nors reikšmingas projektas? Ar paskutiniu metu jis pakeitė darbą arba buvo pakeistos jo pareigos? Nors nereikėtų daryti skubotų išvadų, stebint savo vyro elgesį ir ieškant tam tikrų neatitikimų, galima gauti daugybę vertingų įžvalgų“, – tikino „Dark Horse“.

Be jokio paaiškinimo sumažėjęs lytinis potraukis

Sumažėjęs vyro libido yra dar vienas didelį susirūpinimą turintis sukelti ženklas.

„Svarbu paminėti, kad daugelis veiksnių, įskaitant stresą, sveikatos problemas ar depresiją, gali turėti įtakos lytiniam gyvenimui“, – tikino „Dark Horse“, sakydamas, kad tai nebūtinai reiškia, jog jūsų vyras yra neištikimas.

„Tačiau kai šiuos intymumo pokyčius lydi kiti įtartini požymiai, jie gali pranašauti daug žiauresnę situaciją“, – pridūrė jis.

Jis pamiršta svarbias datas

Donžuanas atskleidė ir tai, kad tokių svarbių švenčių kaip jūsų metinių ar gimtadienio užmiršimas yra dar vienas požymis, kad jis galimai tolsta nuo jūsų ir artėja prie kito žmogaus.

Sekite jo finansus

Kitas įtartinas ženklas yra susijęs su finansais: „Dark Horse“ teigia, kad romano įrodymų dažnai galima rasti banko ataskaitose.

Nors daugelis mergišių naudosis asmeninėmis banko kortelėmis, kad nuslėptų savo išlaidas, neištikimybės „ekspertas“ sako, kad įtartini mokėjimai gali atsirasti ir bendrose sąskaitose.

„Finansai santuokoje gali būti sudėtingi, nes kartais po šiais mokėjimais gali slypėti ir siurprizas jums arba asmeniniai pirkiniai, – tikino vyras. – Tačiau dažnai pastebimos neaiškios išlaidos gali būti neištikimybės požymis.“

Jo pasiteisinimai nuolat keičiasi

„Dark Horse“ pataria moterims atkreipti dėmesį ir į visus baltus melus bei neatitikimus jų partnerių pasakojimuose.

„Jeigu pastebite, kad jam sunku išlaikyti istorijos liniją, jis dažnai keičia įvairias detales arba pradeda gintis, kai jūs užsimenate apie įvairius neatitikimus, gali būti, kad jis kažką slepia“, – pripažino lovelasas.

Jis pradėjo dažnai atsiprašinėti

Galiausiai „Dark Horse“ pataria moterims būti atsargioms, jei jų vyras staiga pradėjo atsiprašinėti už viską ir už bet ką. Jis sako, kad tai akivaizdus požymis, jog jūsų vyras buvo neištikimas ir dabar dėl to gailisi.

„Jis gali būti neįprastai dėmesingas, netikėtai apipilti jus dovanomis, komplimentais ar meile, – aiškino vyras. – Taip jis gali bandyti sumažinti savo jaučiamą kaltę ir paneigti visus jūsų įtarimus.“

Parengta pagal „The Sun“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.