Kuris autoportretas galėtų būti jūsų? Pasirinkimo rezultatas nustebins

Ar kada nors susimąstėte, kokia jūsų savivertė? Tai svarbus savęs pažinimo aspektas. Savivertė daugybe būdų veikia mūsų elgesį, pasirinkimus ir net sėkmę gyvenime.

 Pasirinkite autoportretą.<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Pasirinkite autoportretą.<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2023, 10:03 PM

Jeigu norite sužinoti, kokia jūsų savivertė, kuo ji grįsta, atlikite nesudėtingą testą.

Matote kelis abstrakčiai pavaizduotus žmonių portretus. Kurį iš jų pasirinktumėte kaip savo autoportretą? Pasirinkite tą, kuris labiausiai patinka.

Rezultatai

1

Pasąmonės lygmenyje jūs giliai sutapatinate save su tuo, kas jus daro žmogumi. Jums be galo svarbu rūpestis. Net ir tokie dalykai dalykai, kaip namų ruoša, vaikų, paauglių, suaugusiųjų mokymas, palaikymas jums yra veikla, glaudžiai susijusi su motina gamta, per tai jūs jaučiate savo vertę.

2

Tai reiškia, kad esate labai svajingas žmogus. Jūs kartais linkę nuvertinti savo gebėjimus ar kritikuoti savo įprotį pasimesti nekonkrečiose mintyse ir fantazijose, tačiau jūsų pasąmonei tai pati svarbiausia ir vertingiausia jūsų asmenybės dalis.

3

Pasąmonės lygmenyje jūs daug save kritikuojate. Jums labai sunku atkreipti dėmesį į savo stipriąsias puses, ir kartais jūs esate linkę matyti tiktai tas savo charakterio puses, kurias laikote trūkumais.

4

Jūs pasąmoningai suvokiate, kad jūsų asmenybėje egzistuoja neišspręstų konfliktų. Atrodo, kad dominuojančios emocijos jūsų gyvenime yra liūdesys ir apatija. Bet greičiausiai šis vidinis konfliktas išorėje visiškai nematomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.