D. Nausėdienė kviečia prisijungti prie kalėdinės akcijos: dalinkimės bendrystės šviesa ne tik namuose

Artėjant gražiausioms metų šventėms, pirmoji ponia Diana Nausėdienė pradeda jau trečius metus iš eilės rengiamą kalėdinių žaisliukų kūrimo akciją, šiais metais pavadintą „Angelo sparnai“.

Diana Nausėdienė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Diana Nausėdienė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2023, 9:45 AM

Rankų darbo sparnai ne tik papuoš Prezidentūros kalėdinę eglę, bet ir bus dovanojami čia šventiniu laikotarpiu apsilankiusiems žmonėms bei meno kolektyvams, rašoma Prezidentūros pranešime.

Pasak pirmosios ponios, artėja metas, kuris suburia bendrapiliečius bei skatina visus geros valios žmones dalintis bendrystės šviesa ir šiluma ne tik namuose.

„Esame pakylėti ir kupini įkvėpimo skraidinti artimojo meilės žinutes į aplinkinių širdis. Kartu tai laikas, kai visi įgauname ypatingų galių išskleisti bendruomeninio gėrio, grožio ir gerumo sparnus mūsų Tėvynėje. Tad šiemet mes vėl kviečiame pasitikti Naujuosius 2024-uosius metus visų kurtais, šviesios, žmogiškosios vilties sparnais“, – pranešime spaudai cituojama D. Nausėdienė.

Pirmosios ponios teigimu, balti sparnai simbolizuoja kūrybos galią, nenugalimą meilės jėgą, laisvės ir taikos siekį, optimizmą bei mūsų žmonių ryžtą ir gebėjimą įveikti didžiausius iššūkius, skriejant link svajonės.

„Tegul Angelo sparnai, atkeliavę iš visų Lietuvos kampelių, iš pasaulio lietuvių bendruomenių įvairiuose žemynuose – nuo pajūrio kopų iki sostinės kalvų, nuo tolimiausių sodybų visuose Lietuvos rajonuose ir regionuose, iš didmiesčių ir miestelių, – sukuria tą nepakartojamą, įkvepiančią, stebuklingą nuotaiką mūsų visų bendram skrydžiui į ateitį“, – teigė D. Nausėdienė.

Kalėdinių dekoracijų kūrimo akciją pirmoji ponia inicijuoja trečius metus iš eilės. Pernai Prezidentūros eglę papuošė žmonių kurti nameliai, 2021-aisiais – iš vilnos velti paukšteliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.