Pasirinkite laikrodį: sužinosite svarbų dalyką apie savo dabartį

Šis testas parodys, ar gyvenate praeityje, ar esate pasiruošę judėti pirmyn. Peržiūrėkite paveikslėlius ir išsirinkite jums labiausiai patinkantį laikrodį.

 Pasirinkite laikrodį.<br> D.Noreikaitės iliustr.
 Pasirinkite laikrodį.<br> D.Noreikaitės iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-15 13:43

1 laikrodis

Panašu, kad jūs gyvenate dabartimi. Mokate džiaugtis mažais dalykais. Esate patenkinti ir dėkingi už tai, ką turite. Jus supa daug mielų draugų ir giminaičių, ir jūs tai laikote didžiausia savo sėkme.

Mokate džiaugtis akimirka, kuri vyksta čia ir dabar, ir esate patenkinti tuo, ką turite. Jūs esate žmogus, kurio neslegia nei praeitis, nei ateitis.

2 laikrodis

Jūs negyvenate praeitimi, nes esate žmogus, gyvenantis ateitimi. Esate kupini įvairių idėjų. Jūs dažnai jaučiate nerimą ir netikrumą dėl rytojaus.

Kadangi gyvenate ateitimi, negalite mėgautis dabartimi. Norėdami tapti labiau patenkinti ir laimingi, nustokite gyventi ateityje ir mėgaukitės kiekviena dabar išgyvenama akimirka.

3 laikrodis

Jūs gyvenate vien praeityje. Reikia naujo tikslo ir svajonės, kuri suteiktų jėgų. Negalite atsikratyti kadaise patirtų nuoskaudų. Laikas nustoti gailėtis ir gyventi įstrigus praeityje.

Klaidos – neatsiejama gyvenimo dalis, iš jų reikia mokytis ir judėti toliau. Ir jūs švaistote brangų laiką apgailestavimui, užuot gyvenę visavertį gyvenimą.

4 laikrodis

Šis laikrodis rodo, kad nuolat grįžtate į praeitį. Atrodo, kad ten visada geriau ir gražiau. Pradėkite gyventi šiandien ir mėgaukitės kiekviena akimirka. Atrodo, kad gyvenimas dabar yra neįdomesnis už tą, kurį gyvenote.

Dažnai manote, kad jūsų dėmesio nusipelno tik tie žmonės, kuriuos sutikote anksčiau, ir taip atimate iš savęs galimybę susipažinti su naujais žmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.