Lrytas.lt kviečia tarti „Ačiū seneliams“ ir pradžiuginti ne tik dėmesiu, bet ir dovanomis

Seneliai kiekvieno gyvenime itin svarbūs ir palieka ryškų pėdsaką. Neretai jie net atstoja tėvus, panirusius į darbus ir gyvenimo rūpesčius, o seneliai tampa mokytojais, šviesuliais, lydinčiais gyvenime. Prieš akis dažnam iškyla gražiausi prisiminimai, pagalvojus apie senelius. Tik užsisukus darbų rate, pritrūksta laiko juos aplankyti ar paskambinti.

Projektas „Ačiū seneliams“.
Projektas „Ačiū seneliams“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2023, 8:18 AM, atnaujinta Dec 6, 2023, 11:43 AM

O kas labiau pradžiugintų senjorus, jei ne jų artimiausių dėmesys. Naujienų portalas lrytas.lt pristato projektą „Ačiū seneliams“, kurio tikslas – ne tik paskatinti visuomenę atsigręžti į senjorus, pasidalyti įkvepiančiomis istorijomis ir pavyzdžiais, bet ir padėkoti savo mylimiems seneliams.

Viso projekto metu portale lrytas.lt bus publikuojami pokalbiai su senjorais, stebinančiais savo aktyvumu, kūrybiškumu, veiklomis ir gyvenimo istorijomis.

Projekto partneriai – virtuali mokymų ir bendravimo erdvė vyresniems žmonėms, norintiems tobulėti ir prasmingai leisti laiką, „Senjorų pasaulis“ (SP) ir virtualus „Senjorų pasaulio“ klubas“. SP bendruomenė 2023 metais žengė su šūkiu – „Drauge pažinkime pasaulį ir save“. Nuolatiniai, trečius metus be pertraukos vykstantys nuotoliniai susitikimai buria virtualią besimokančių senjorų bendruomenę.

Gruodžio 18 dieną bus skelbiami penki nugalėtojai, kuriems atiteks „Senjorų pasaulio“ klubo 6 mėn. klubo narystės. Parodykime dėmesį tiems, kurie buvo ir yra šalia – savo seneliams! Padėkas savo seneliams rašykite šiame puslapyje: Ačiū seneliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.