Automobilio spalva daug pasako apie žmogaus charakterį

Psichologai nustatė, kad automobilio spalvos pasirinkimas priklauso nuo

Oranžinių mašinų savininkės - jausmingų malonumų vertintojos. Deja, už vairo jos ne visada būna dėmesingos.<br>R. Neverbickas
Oranžinių mašinų savininkės - jausmingų malonumų vertintojos. Deja, už vairo jos ne visada būna dėmesingos.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2012, 12:09 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:50 PM

Raudonos spalvos mašiną renkasi moterys, kurios nebijo patraukti dėmesio. Jos energingos, drąsios ir pasitiki savimi, geros vairuotojos.

Geltonos spalvos automobiliams pirmenybę teikia dailiosios lyties atstovės, kurios siekia tikslo visais įmanomais būdais. Bet pavojingų situacijų metu jų tykanti rizika gali turėti nemalonių pasekmių.

Oranžinių mašinų savininkės - jausmingų malonumų vertintojos. Deja, už vairo jos ne visada būna dėmesingos.

Mėlynos spalvos automobilius vairuoja racionalaus proto ir praktiškos moterys. Kelyje, susidūrusios su stresinėmis situacijomis, elgiasi nuosekliai ir išlieka santūrios.

Žalios spalvos automobilių savininkės - ramios ir geraširdiškos dailiosios lyties atstovės. Kelyje aplinkiniams nesukelia problemų.

Juodos spalvos keturračius renkasi moterys, kurios priklauso vadovių, lyderių tipui. Jos spinduliuoja pasitikėjimą savimi ir nesistengia pelnyti visuotinio dėmesio.

Baltų automobilių savininkės pasižymi visomis, aukščiau išvardintomis savybėmis. Jos pedantiškai tvarkingos, punktualios, rūpestingos, o o kelyje elgiasi „tobulai“ pagal situaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.