Patarimai moterims, kaip išsaugoti santarvę šeimoje

Moteris - šeimos židinio sergėtoja, todėl 90 proc. harmonijos priklauso nuo jos. O šie patarimai turėtų padėti išsaugoti šeimyninę laimę, rašo lady.marketgid.com. 

Nusiteikusi pozityviai mintyse, pradėkite veikti iš kitos pusės: mokykitės bendrauti su vyru taip, kad pokalbiai jums abiems teiktų malonumą.<br>123rf
Nusiteikusi pozityviai mintyse, pradėkite veikti iš kitos pusės: mokykitės bendrauti su vyru taip, kad pokalbiai jums abiems teiktų malonumą.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 8:00 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:22 PM

1. Niekados nesiskųskite vyru nei savo mamai, nei draugėms, nei kolegėms. Ir niekados nesakykite vyrui, kad, pavyzdžiui, jūsų draugė galvoja, jog jis nesirūpina jumis, mažai uždirba ir apskritai, jis buvo neteisus dėl jųdviejų vakarykščio konflikto.

Pykstasi visi, bet, kaip sakoma, nereikia nešti šiukšlių iš namų. Nepykite ant vyro, net jei jis būna ir neteisus. Geriau pratinkitės prie minties, kad judviem iš tikrųjų labai pasisekė. Gal ir keistai tai skamba, bet po to greitai pastebėsite teigiamus pokyčius jųdviejų santykiuose.

2. Nusiteikusi pozityviai mintyse, pradėkite veikti iš kitos pusės: mokykitės bendrauti su vyru taip, kad pokalbiai jums abiems teiktų malonumą.

Dažniau kalbėkitės tomis temomis, kurios įdomios vyrui. Tuo pačiu parodykite, kad jis jums labai svarbus ir reikalingas. Tačiau nepersistenkite, nes pradėjus įkyriai lysti į akis ir klausinėti, galite sukelti vyro nepasitenkinimą, ypač jei jis bus pavargęs. Tegul mylimasis pamato, kad jums labai svarbu jo nuomonė ir patarimai. 3. Kur ir kada paskutinį kartą buvote dviese? Todėl pagalvokite, gal vyrui būtų įdomu nueiti į kiną, šiuolaikinio meno parodą ar pagrybauti miške. Net jei ir esate paskendę darbuose, reikėtų atrasti laiko bent kartą per savaitę kur nors nueiti dviese. Kitaip tariant, ne tik eikite į svečius pas draugus, bet dažnai pasikvieskite juos ir į savo namus. 4. Ką bedarytumėte namuose: tvarkytumėtės ar gamintumėte valgį, viską darykite su meile ir gerai nusiteikusi. Patikėkite, kad viskas, kas daroma iš širdies ir su džiaugsmu, grįžta su kaupu. Mylimasis pajus, kad jūs ne tik rūpinatės juo, bet ir kad jums patinka juo rūpintis. O tai - du skirtingi dalykai. 5. Taip pat pasirūpinkite, kad seksas būtų ne vien iš pareigos, o teiktų džiaugsmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.